Ben bir türlü sevemedim, fotoğraf paylaşıyorum arada ama sarmadı beni.
Twitter ve burası hoşuma gitti, siz İnstagram kullanıyor musunuz?
Ben bir türlü sevemedim, fotoğraf paylaşıyorum arada ama sarmadı beni.
Twitter ve burası hoşuma gitti, siz İnstagram kullanıyor musunuz?
Uzun yıllardır kullanıyorum instagramı. Hepi topu 8 fotoğraf paylaştım, çoğu da arkadaşlarımla birlikte. Görmesini istediğim biri olmadıkça hikaye de paylaşmıyorum. Yakın arkadaşlara özel hikaye atıyorum genelde onlar da troll oluyor. Ama anasayfada gezmek hoşuma gidiyor, gülmek amaçlı kullanıyorum, güncel haberler de almış oluyorum. Beni de aksine twitter pek sarmadı. Arada girip şarkı sözü ya da saçma sapan bi cümle atıp çıkıyorum.
Beni de salt görsellik sıktı, o yüzden tekrar kapatacağım. Olup olmasının hiçbir artisi ya da eksisi yok bence, çok teşekkürler yorumunuz için
İnstagram hesabım yok dediğin zaman, bazı insanlar bunu "kendiyle barışık değil herhalde, çirkin kesin" gibi önyargilarla karşılıyor.
Bu yüzden dedim eksisi yok diyerek, her sosyal medyanın eksisi var elbette
😇
Rica ederim
Cevap
11Cevap
Evet kullanıyorum
Yoktu. Bugün hesap açtım ama muhtemelen yakında kapatırım.
Ortak düşünceler
Sosyal medyanın insanları asosyal yaptığı ve psikolojisini bozduğunu düşünüyorum. İster istemez ordaki yalan kareleri gerçek algılayıp kıyaslama içerisine giriyorsun. Ama bariz yalan
Yapay bir güzelleme yarışı var Instagram'da, bana her anı paylaşmak saçma geliyor.
Sosyal medyaların psikoloji üzerindeki etkisi için uzun uzun konuşuruz bir gün, senin cevabını sevdim
Evet var ama sırf hesabım olsun diye kullanıyorum
Twitter ara sıra kullanıyorum instagram da bisey paylaşmıyorum
Evet var adın ne orada?
Reklam için sormadım
Foto paylaşılır illa ki. Twiitter ı neden daha çok sevdin
Düşünceleri rahatça paylasabildigimiz, her konuya yönelik içeriklere ulasabildigimiz bir mecra.
Anladım Instagram daha çok görsel tabi. Nerde yaşıyorsun?
Evet, bu sadece görsellik sarmadı beni. İstanbul'da yaşıyorum
İst neresi?
Twitter i hiç sevmiyorum
Dün açtım lazım diye 😀
evet, senelerdir
Biz instagram kullanıyoruz
Yhok
Vardı, dondurdum
Kullanıyorum
Sana yazilmior takib sende atsann
Niye bana yazacaksınız?
İstersen?