one drive, terabox, mega, degoo, bulut mail ru uygulamalarından herhangi birisini kullanan var mı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne bakimdan yardim istiyorsun
kullanacak bulut uygulaması arıyorumda... artısını eksisi konusunda bilgi almak istiyorum bu uygulamalar konusunda.
Sahsi seylerin icin google drive herkese acik indirmek icin yandex ve buyuk dosyalar mega nz mail ru kulans bilirsin benim en cok kulandigim google yandex bide mediafre
google drive kullandım oturum kapat özelliğini bulamadım... bende yandeks diske geçtim sonra bu seferde ilk önce olan cihazdan yükle seçeneği uygulamada gözükmemeye başladı.. başka telefondan girince sorun yok ama... bende bu bahsettiğim uygulamalardan hangisini kullanayım diye düşünüyorum ama one drive dışında hepsi için uuzn süre hesaba girmeyince resimlerin silinmesi durumu ile karşılaşmış kullanıcıları... sizin bi bilginiz var mı bu konuda.
8 yildir hepsini kulaniyorum en çok google driveri hiçbir zaman oyle sorun yaşamadim siz belki dogru yapmiyorsunuz guvenlik için googlegi oneririm
Ben
google bütün uygulamalarında ki hesapları ne yazıkki birbirine bağlıyor.. kullandığım emali aynı zamanda google playdede youtube hesabı google drive hesabıda kulkanmak zorunda kalıyorum.. google yüzünden... o yüzden google drive hesbaını kapatayım desen otomatik olarak hepsi kapanıyor... böyle oluncada hem uğraştırıcı hemde başka hesaplar üzerinden ek hafıza kullanamamış oluyorum.. o yüzden yandeks diske geçmiştim zaten ama ondada durup dururken cihazdan yükle seçeneği kayboldu... yani işin fğcğn toksa tek yek resinler at sonra klasöre de ayrı at falan... bana pratik bişeyler lazım..
Mail ru kulan o zaman
işte ondada resim silinme durumı oluyormu olmuyormu bilmiyorum.. bi de klasör indirme klasör yükleme var mı mesela.. biliyomusunuz
Var
var dediğiniz dosya indirme dosya yğkleme seçeneğimi
var dediğiniz dosya indirme dosya yükleme seçeneğimiydi.. yazarmısın.
Sana tam olarak ne lazim resimlerini viveolarinj depolayacakn disk alanimi?
evet.. resimlerin silinme ijtimalinin olmadığı bi uygulama... ve klasör olarak yükleme klasör olarak indirme özelliklerinin olması
Bak ben anlatmaya çalişiyorum google drive en iyisi aç bibtane hesap sadece onun için kulan ve ya hepsini kulana bilirsin yandex de iyi sadece siz yapamiyorsunuz mail ru da iyi at resmimlerini dursun sonra gir bak bu kadar youtube videolarida var baka bilirsin
bende diyorumki google drive diğerlerine nazaran tabiki güvenilir... ama istediğim özellik yok.. bu da hoşuma gitmiyo... yandekstende memnundum mesela ama cihazdan yükle seçebeği yok oldu haliyke klasörle yükleyemez oldum... o sebeple ondanda verim alamıyorum.. mecburen başka bi uygulama arıyorum
maalesef bilmiyorum
peki mega uygulamadı hakkında bilgin var mı mesela ilrtişim adreslerini biliyomusun
Yillar önce hepsini çok kulandim
Websiteme de dosya indirmeleei için
Ayni mantik işde dosyaliyorsun yukluyoraun indirme linkini kendine kender hesabini kaybetsen bile erişimin olucak detayli bir bilgim yok şu an
mega uygulamasında bi sorun yaşadınmı.. mesela resimlerin silinmesi ya da hesabın silinmesi gibi
O zamanlar yok ama yillarca kaliyormu yoksa bir sure sonra siliniyormu bilimem yeni politikasini okuya bilirsin
yeni ya da eski politikalarını nerden okuyabilirim.. bilgi alabileceğim bi site bulamadım...
https://bulut.ogm.gov.tr bunu incele zamanin varsa
bu ogm bukut başka bi uygulamamı.. mega ile alakası yok sanırım.
Evet başka bu ve resmi
kaç gb hafızası var... resimlerin silinme ihtimali var mı
ya çalışabilir durumda bikaç uygulama buldum ama bu yandeks disk one drive ve pcloud uygukamalarında dosya yükleye bastığımda hep resim yükleme özelliği çıkıyo karşıma... dosya değil... yandeks diskte cihazdan yükle seçebeği yok diğerlerindede dpaya yükleye baatığında dosya değil resimin direk kendisi yüklenebilito... neden olabilir ki bu sorun...
telefondaki klasörü kesip direk bulut uygulamasına yapıştırabileceğim bi bulut uygulaması biliyomusun
Sikintini çozemedinmi daha
ne yazıkki hayır... hangi uygulamayı denesem klasörle yükle özelliği çoğunda yok gibi... ya da benim telefonumda ki sıkıntıdan kaynaklı öyle gözüküyo.. bilemicem artık...
Özeleden yazsana bana
Buyur hepsi var
one drive dışında diğer hepsi için hesaba uzun süre girilmemesi durumunda resimlerin silinmesi durumundan bahsediyo kullanıcılar... bu konuda bilgin var mı...
yabi doğrumu cidde. siliniyomu... ya da siliniyosa hangi durumlarda siliniyo..
Bana çıkan yazıyı kople atar mısın
hangi yazıyı... kullanıcı yorumları nı mı diyosunuz.
Yok senin karşına çıkan yaziyi
karşıma çıkan hangi yazıyı anlamadım.
Ben yanlış anladım güvenlik açısından onları kullanma ya yandex disk ya da Google fotoğraf ya da ona diriver bunları kullan digerleri guvenlik olarak sakincali
bu bahsettiklerin daha iyi biliyorum ama google drive bahsettiğim gibi uğraştırıcı yandeks diskte cihazdan yükle seçeneği nereye gitti hiç bilmiyorum... bu sorunu nasıl çözerim diye çok soru sordum burada ama bilen çıkmadı :/ one drive yide denedim ama klasör olarak yükle seçeneğini bulamadım :(
Bunlari pc den mi yapıyorsun
pc dende olmuyor uygulamadan da...
yani pc dediğim telwfon üzerinden siteye girip masaüstü seçeneği ile girmek.
Bakmami istersen bakarim
neye bakmak anlamadım.. hesabıma girmekten mi bahsediyosun
Hayır istersen sana bir hesap açıp bakarim
baika hesaplarım var zaten onlarda da aynı sorun var.. sanırım telefonda soeun var... ama telefondaki sorun ne onu bilmiyorum
Telefonda zorun yok senin o dediklerinde siliniyor diye biliyorum
En iyileri Google fotoğraf yandex disk öne diriver
yandeks diskte ki sorundan bahsediyorum... cihazdan yükle seçeneği rskiden vardı şu an yok onu diyorum.
Onun için yandan diskin içine görmen lazim
Yedeklemeyi açarsan kendi otomatik yedekliyor birde senin tam istediğin nasıl birsey
bi ata telefonu güncellemesi yapmıştım p sırada ayarlarla ilgili bişey bozuldu belkide bilemiyorum...
hesap açıp bakarım dediğin neydi bu arada
güvenilir olan yandeks disk googke drive one drive var... o kısmı anlafımda bunlardan ikisi işime yaramıyor ikiside rn az bi konuda sorun çıkarıyor..
Senin dediklerin
one drive da da dosya olatak yükle seçeneği yok gibi gözüküyor. sen kullandım femiştin senin one drive hesabında da mı öyle
Dosya olarak ne yukliceksin
resimleri tek tek seçip yükleyeceğime telefondan klasör şeklinde yüklemek istiyorum..
Telefon ne kullaniyorsun
xiomi redmi note 9 pro
Yedekleme yapmiyor mu
yedekleme tarzı bişey aramıyorum..
Alamadığını biliyorum kilosun olarak yüklenmiyor sen kendin yapıyorsun kilosor
mega uygulaması için bi süre hesabı açmayıncs resim silme hesap silme durumundan bahsediliyo.. bunun hangisi doğru
kendin yapıyosın klasörü dediğin hangi uygulama
Ben mega kullandım bu ara hesap kullanmayınca gidiyor
Resimler filan
hesap mı gidiyo resimlermi
Hesabin içindeki hersey
bi ara mega hesabı açmıştım somra bikaç bişey yüklemiştim diye hatırlıyorum sonra hesabı öyle bıraktım ama oturum açıkmıydı değilmiydi resimlrri benmi silmiştim yoksa uygulama mı sildi hatırlamıyorum... bunu nasıl anlarım.. mega uygulamasının iletişim adresini biliyosan yazarmısın.. belkidr bu durumu krndim sorsam daha iyi.
Uygulama diliyor aynisini ben yasadim
mega uygulamasının ilgililerine mesaj yazsam dönüş yaparlarmı
Zannetmiyorum
nedenki bi sorun olsa ulaşamayacakmıyız
Yukledigin şeyler bir zaman sonra siliniyor
uzun süre girmedim silinmiyo diyende var... kimin dediği doğru ben anlamadımki
Ben en son girdiğimde resimlerim filan yoktu silinmisti
peki resimlerinizi sileceğiz diye emaille uyarı mesajı aldınızmı ekşi sözlükte falan o şekilde mail aldığını söyleyenler var..
Ben almadım
Sen ne maksatla kullanican peki
bazı kişilere resimlerinizi silebiliriz diye email göndermişler ama bu nasıl oluyor ki anlamadım ben 🤔
neyi ne maksatla kullanıcam anlamadım... işte bukut uygulaması arıyorum.. ama sorun çıkarmayacak olan bi uygulama.
Sorun çıkmayacak uygulama yandex disk Google fotoğraf öne diriver bunlar sorun çıkarmaz
bu mega uygulaması resimleri silerken emaik gönderiyor mu göndermiyor mu ben o kısmı anlamadım ya
Bana gondermedi
başkalarına gömderilmiş ama
Onu bilmiyorum bana gelmedi
ya çalışabilir durumda bikaç uygulama buldum ama bu yandeks disk one drive ve pcloud uygukamalarında dosya yükleye bastığımda hep resim yükleme özelliği çıkıyo karşıma... dosya değil... neden olabilir ki bu sorun... yandels diskte de cihazdan yükle seçeneği yok zaten...
Belge filanda yukleye biliyorsun eğer istersen yardımcı olim
belge resim ve videoları tek tek yükleme olayı var... ama hiçbi uygulamada dosyaları yükleyemiyorum.. dosyalar gözüküyor ama yanında seçme ikonu olur yaa o çıkmıyor haliyle seçip yükleyemiyorum..
yardımcı olsan çok makbule geçer valla..
Hangi uygulamayı kullaniyorsun birde burdan yardımcı olamıyorum
Hemen hepsini
one drive dışında diğer hepsi için hedaba uzun süre girilmemesi durumunda resimlerin silinmesi durumundna bahsediyo kullanıcılar... bu konuda bilgin var mı
Belli bir süresi var tabi hepsi için ayrı ayrı
ama kimisi uzun süre girmesemde bişey olmadı diyo... kimisi silindi diyor.. bş kaç yerdedr hesap siliniyo resimler değil tarzı yorumlar gördüm kafam karıştı :(
Sen yapmak istediğini söyle önce.
resimlerimin silinme tehlikesinin olmadığı, dosya yükleme dosya indirme seçeneklerinin olduğu, yüklediğim gifleri resim ya da video olarak değil gif formatında yükleyebildiğim iyi bi uygulama arıyorum...
Ve bedava doğru mu?
evet...
Kimse ücretsiz, boyutu büyük ve sınırsız saklama süreli depolama vermez :)
bıyuttan kastın hafıza ise illa yüksek boyutluk bi hafızaya gerek yok.. biçok hesap açarak onu halledebilirim... ama attığım resimlerin silinebilme ijtimali korkutuyor
ona hiç birinin garantisi yok. En sağlıklısı SSD
en güveniliri yaz bari.. bi de bahsettiğim özellikler var mı onuda yazarssn çok makbule geçer.
google drive.
google drive nin oturum kapat özelliği yok yandeks diskin klasör olarak yükle seçeneği birden kayboldu.. o yüzden bu ikiisni eliyorum... başka bi uygukama önerirmisin
Degoo. En azından kapasitesi yüksek
degoo da bi süre kullanmama durumunda hesap ya da rrsimler siliniyomu.. dosya yükleme dosya indirme olayı var mı
Silinmiyor. Evet indirip yükleyebiliyorsun.
mega ve degoo uygulamalarının iletişim adreslerine ulaşsam bilgi alabilme ibtimalim var mı
Cevap yazarlar muhtemelen
ne kadar süre içerisinde yazarlar
Yani ne zaman müsait olurlarsa. Bilemem onu
degoo yu denedim yükle seçeneğini seçince yuvarlak dönüp duruyor... hangi uygulamayı denesem illaki bi sıkıntı çıkıyo :( neyse şu bukut mail ru yu deneyeyim bari bide... bu uygulama konusunfa bilgin var mı
Var. Rusların. Her an kapatabilirler
yandeks diskte ruskarın ama şuana kadar bi sıkıntı çıkmadı kapatma vs gibi. ama tabi ilerdr ne olur bende bilmiyorum
başka bi uygulama biliyomusun peki.. işimr yarayacak
Zaten bunların hepsi işine yarar. Ama hiç biri kesin çözüm değil.
mega uygulaması konusunda bilgin var mı... ya kimisi rrsimler siliniyı diyo kimisi silinmiyo diyo.. kimisi silmeden önce mesaj atıyolar diyo kimisi atmıyolar diyo.. neye göre hareket etmek laızm bilmiyoeum.
Bence daha fazla kasma. Seç birini kullan.
kasmam da illaki uygukamayı kullanamayacağım bi sorun çıkıyor...
kasmam da illaki uygulamalarda bi sorun çıkıyor
mega uyvulaması hakkında bilgi sahibimisin...
mega uygulaması konusunda bilgin var mı
Üzgünüm yok
ya çalışabilir durumda bikaç uygulama buldum ama niye bilmiyorum yandeks disk one drive ve pcloud uygukamalarında dosya yükleye bastığımda hem resim yükleme özelliği çıkıyı karşıma dosya değil neden olabilir bu sorun
Senin ne yapmak istediğini inan anlamış değilim.
anlamayacak bişey yok aslında... tek tek resim seçio yğklemek drğil klasörle yüklemek istiyorum ama ilk çnce handeks disk olmak ğzere biçok denediğim uygulamada aynı sorun var... ve nasıl çözücem bilmiyorum.. telefon kaynaklı bi sorun anladığım kadarıyla ama işte ne bileyim :(
yandeks disk kullanıyorken bi problem toktu sonra bahsettiğim özellik kaybolunca bahsettiğinşz uygulamaları denedim kendimde araştırdım falan baktım yandeks diskteki sorunun bi benseri bu uygulamalarda da var... bellki telefondan kaynaklı bi sorun varda nasıl düzelticem onu bilmiyorum
Klasör yükleyemezsin, dosya dosya seçmen gerek.
niye ki normalde yandeks fe var bu özellik ama brnim telefondan kaynaklı sanırım açılmıyor... diğer uygulamalar dada resim video yükle ayrı klasör yükle kısmı ayrı bi şekilde var.. ama benim telefondan açılmıyor.. niye bilmiyorum.
Bi özele gelsene sen