Merhaba arkadaşlar abim önemli olan resimlerimin bir çoğunu silmiş geri dönüşüm kutusundanda silinmiş resimlerim resimleri geri getirmem lazım nasıl yapa bilirim bir bilgisi olan var mı?
Hayırlı teskerelerin olsun şimdiden benim masa üstü bilgisayarımın saati geri atıyordu sürekli bunun pilin değişmesi lazımmoi bayos pili bende bunu değiştirdim fakat bilgisayar açtı sonra yeniden başlatmam gerekti tekrar başlatamadom motoru calışıyor sonra duruyor sonra tekrar acmaya zorlayıp tekrar kapanıyor yanı masaüstüne kadar bile gelemiyor sonrasında ekrana hiç yansımamaya başladı ekran içerisindeki fotoğraflara bir şey olur mu yapılabilirmi zarar gelmeden içindekilere
Ben yeni pil taktım zaten ama ondan sonra böyle olmaya başladı yeni pili kabul etmiyor bilgisayar arkadaş da pili ıslat beklet öyle tak dedi ekrana vermemesi problem bilgisayar cok eski samsungun ilk okuoda alınmıştı nerdeyse 10 yılı vardır 😂
Bilgisayarcıya götürcem ya ben yapmaya çalıştıkca bir şey cıkıyor sinir olmaya başlıyorım içinde herşeyi söküp taktım falan ama dediğin dogru ola bilir ama yeni pille bir kere açmıştım normal sonrasında böyle oldu zaten içindekilere bir şey olmazsa sorun yok onemli olan içindekiler cocıklığım var çünkü onların içinde
Sen benden daha iyi biliyorsun da ben senin bazı dediğin kavramları anlamıyorım 😂 bende az bucuk anlıyorum ama o kadar bilmiyorum sadece burdaki bilgisayarcılardan birine götürüp içindekileride ayrı bir yere aldırıcam
Ben o bilgisayara baktırana kadar 10 yıl daha gecer evde 2 tane daha var tamire gitmesi gerekn bilgisayar binince ekranı kırık masaüstüne yansıma olmuyor leptopdan sadece ilk ekranı gelip gidiyor yinede cok sağol yardımcı olduğun için yarın yi arkadaşım getirirse iş yerine bilgisayarı bakarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hetman uneraser kurun pahalı ve sağlam programdır yapamazsanız ulaşın yardımcı olurum
Yarın bu durumu yaşıyan arkadaşım bilgisayarını getircek bakalım minitool pawer data recovery diye bir programda öneriyorlar
Benim dediğim program 400 dolardı en son sen hesapla :)
Ahahaha o kadar vericeklerine tekrar cekim yapısınlar daha iyi
Vermicek zaten ben kuracam kırılmış versiyonunu
O kadar cok anlamıyorım abi bilgisayardan
Benimkisi öneri ben tamirciyim gördüklerime yardımcı oluyorum ister yardımcı olurum istemezsen olmam problem değil
Yarın getircek ben sizinle iletişime geçerim size bir soru sora bilirmiyim tabi fazla olmazsa
Sorabilirsiniz haftaya askerim gecikmeyin
Hayırlı teskerelerin olsun şimdiden benim masa üstü bilgisayarımın saati geri atıyordu sürekli bunun pilin değişmesi lazımmoi bayos pili bende bunu değiştirdim fakat bilgisayar açtı sonra yeniden başlatmam gerekti tekrar başlatamadom motoru calışıyor sonra duruyor sonra tekrar acmaya zorlayıp tekrar kapanıyor yanı masaüstüne kadar bile gelemiyor sonrasında ekrana hiç yansımamaya başladı ekran içerisindeki fotoğraflara bir şey olur mu yapılabilirmi zarar gelmeden içindekilere
Sanırım çökmüş evet bios pili değişmeli içindekilere zarar gelmeden dosyalar alınabilir
Ben yeni pil taktım zaten ama ondan sonra böyle olmaya başladı yeni pili kabul etmiyor bilgisayar arkadaş da pili ıslat beklet öyle tak dedi ekrana vermemesi problem bilgisayar cok eski samsungun ilk okuoda alınmıştı nerdeyse 10 yılı vardır 😂
Pili tekrar değiştir aldığın pilin volt değeri uyumsuz olabiolir orjinal pilin üstündeki değer ile aynı al hala olmuyorsa anakartta arıza olabilir
Bilgisayarcıya götürcem ya ben yapmaya çalıştıkca bir şey cıkıyor sinir olmaya başlıyorım içinde herşeyi söküp taktım falan ama dediğin dogru ola bilir ama yeni pille bir kere açmıştım normal sonrasında böyle oldu zaten içindekilere bir şey olmazsa sorun yok onemli olan içindekiler cocıklığım var çünkü onların içinde
Harici disk alıp mutlaka yedekleyin sabit diske güvenmeyin
Güvenmiyorum da o bilgisayarı kaç yılda bir acıyorum bellek alıp ona atıcam hepsini
Harici disk alın dediğim arızayı görmediğim için bir yorum yapamıyorum cihaz elimde olmalı :)
Sen benden daha iyi biliyorsun da ben senin bazı dediğin kavramları anlamıyorım 😂 bende az bucuk anlıyorum ama o kadar bilmiyorum sadece burdaki bilgisayarcılardan birine götürüp içindekileride ayrı bir yere aldırıcam
Herkes yapmaz güvenmemeni de öneririm kendin de yapabilirsin masaüstü dimi notebook mu
Evet masaüstüde onunla uğraşıcak zamanım olmuyor birde yapamazsam sinirlenirim falan hepten bozarım
Bios pili değişen şimdi söyleyeceklerimi de yapar harddisk sokup başka pc de takınca usb disk gibi görünür dosyaları alabilirsiniz
Evde bir tane masaüstü var o yüzden başka bilgisayara takmam biraz zor
Live sistem kurumu yapıp alabilirsiniz veya d diskine atıp c ye format atabilirsiniz ama yazılımsal değil sorun sanki bir baksınlar ne dicekler
Ben o bilgisayara baktırana kadar 10 yıl daha gecer evde 2 tane daha var tamire gitmesi gerekn bilgisayar binince ekranı kırık masaüstüne yansıma olmuyor leptopdan sadece ilk ekranı gelip gidiyor yinede cok sağol yardımcı olduğun için yarın yi arkadaşım getirirse iş yerine bilgisayarı bakarım
Tamamsir rica ederim
Recuva programını indir. Derin tarama yap. Birkaç saat sürecektir. Duruma göre ne kurtarabilirse artık
geçmiş olsun
ne gibi fotolar vardı
Nişan
eski nişanlınmı yoksa hala devam ediyormu onlarımı sildi
Aslında benim resimlerim değil arkadaşımın nişan resimleri o soruyormıuş gibi yazdım soruyu
abin o zaman arkadaşını seviyormuş ve artık nişanlı oldugu için tamamen unutmak isityor veya sinirinden silmiş