İnternet & Teknoloji Osym sitesine giremiyorum boyle bir yazi cikiyor ne yapmaliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Osym sitesine girmem gerekiyor giremiyorum. Bilgisayarimda yok yardik edin bu sorunu cozeyim Güncellemeler+1 yıl Yardim edebilecek var mi Güncellemeler+1 yıl Yardiiim Osym sitesine giremiyorum boyle bir yazi cikiyor ne yapmaliyim? Cevapla Bilgisayar Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
G_Hakikat Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sertifikan bozulmuş , tarayıcı değiştir. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasil degistireyim nasil degistiriliyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Baska mi indireyim Yorumla G_Hakikat +1 yıl Evet Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bazı tel modelleri giremiyorBilgisayar girer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gelimisten izin ver cikicak kabul etmelisin 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hayir izin ver yazisi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkması lazım sayfa engeli var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıcalık tanı diye cikar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güvenli ayrıcalığı dogrula Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Girer Yorumla Soran +1 yıl Hayir o da yok gelismise tikliyorum sonra gelismis bilgileri gizle yazisi cikiyor Yorumla Soran +1 yıl Yeniden yukleye basiyorum yine ayni sayfa cikiyor baglantiniz gizli degil yaziyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tarayıcı hangisi Yorumla Soran +1 yıl Chrome Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İleri seçeneği cikiyormu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Solda Yorumla Soran +1 yıl Hayir oylr bir yazi yok hicbir yerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sempatikadms bana burdan donsene Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tekrar gir. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ayin 7sinden beri 50 kere girdim zaten acilmiyor hep bu yazi cikiyor Yorumla olmazlarainat +1 yıl Hangi siteye giriyorsun peki atar mısın bur Yorumla Soran +1 yıl Osym giris yaziyorum google a en usttekine tikliyorum Yorumla Soran +1 yıl Chrome kullaniyorum Yorumla olmazlarainat +1 yıl ÖSYM aise gir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sertifikan bozulmuş , tarayıcı değiştir.
Nasil degistireyim nasil degistiriliyor 😂
Baska mi indireyim
Evet
Bazı tel modelleri giremiyor
Bilgisayar girer
Gelimisten izin ver cikicak kabul etmelisin
Hayir izin ver yazisi yok
Çıkması lazım sayfa engeli var
Ayrıcalık tanı diye cikar
Güvenli ayrıcalığı dogrula
Girer
Hayir o da yok gelismise tikliyorum sonra gelismis bilgileri gizle yazisi cikiyor
Yeniden yukleye basiyorum yine ayni sayfa cikiyor baglantiniz gizli degil yaziyi
Tarayıcı hangisi
Chrome
İleri seçeneği cikiyormu
Solda
Hayir oylr bir yazi yok hicbir yerde
sempatikadms bana burdan donsene
Tekrar gir.
Ayin 7sinden beri 50 kere girdim zaten acilmiyor hep bu yazi cikiyor
Hangi siteye giriyorsun peki atar mısın bur
Osym giris yaziyorum google a en usttekine tikliyorum
Chrome kullaniyorum
ÖSYM aise gir