Merhabalar. Yıllar önce jbl den kablolu kulak üstü kulaklık aldım. Uzun bir süre kullanıma ara vermiştim ve tekrar deneyince seste sıkıntı olduğunu fark ettim. Derinden geliyordu ve sadece arka plan sesi vardı. Bugün aklıma geldi tekrar araştırayım dedim biri jakı biraz geri çek çalışır dedi. Cidden denedim oldu ama ufacık dokunmamla ses dışarı geliyor yani jak la bağlantı kesiliyor tam oturmadığı için. garantisi dolduğu için gönderemiyorum kesin bir çözümünüz var mıdır?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beyaz kısmını ucundan temiz bir şekilde kesersen düzelecektir.
Beyaz derken metalden mi bahsediyorsun
Hayır naylon
Orasıyla ne ilgisi var anlayamadım tam olarak
Orası uzun olduğu için tam oturmuyor yerine.
Aslında tam oturunca ses kötü geliyor jak içten bozulmuş sanırım yardımınız için sağ olun
Rica ederim yakın olsanız yapılırdı😀
Bence sorun orası değil ama bilemedim. Babam elektrik mezunu mantıklı gelirse jakınk falan değiştirtirim ilginiz için teşekkür ederim
Anlıyorsa jak değişir daha sağlam olur.
Evet daha öncede değiştirdi rampage marka kulaklığı ama orjinali gibi durmuyor yani son çare olur
Durmaz tabii ki ama çok yaptım orijinali gibi
Jakin girdigi yuva pislikle dolmustur bir igne yardimiyla orayi temizle duzelir buyuk ihtimal
Başka kulaklıkta olmuyor ama deneyim
Dene bakalim
Yok olmadı abi :D
1 dakikada nasil hallettin?
Alt tarafı iğneyle temizledim
İleri geri oynatinca ses duzelme yapiyorsa baska sebep olamaz
Tam oturtunca sıkıntı. 50 tane kulaklık denefim onlarda sıkıntı olmuyor bozuk kulaklıpı 2,3 cihazda denedim yine aynı sonuç maalesef işe yaramıyor
O zaman bi elektronikciye goturup jakı degistirtmek lazim senin yapabilecegin bisey kalmamis gibi gorunuyor
Aynen öyle yardımınız için sağ olun
Rica ederim
Jak bozulmuş tamiri zor kaç para kulaklö
4, 5 sene öbce 200dü şimdi 400, 500 vardır
O zaman yaptır😂
Başka çözüm bulmazsam son çare olur :D
Yenisini alak sana 😂
Yenileri çok pahalı para yok 😂
Hahaha😂okuyo musun kyk falan yok mu alak ondan
Evet okuyorum bir sürü borç var maalesef
Dertleri özele taşıyalımmı istersen tabi😂
Üzgünüm bu tarz uygulamardan birileriyle tanışmak saçma geliyor ama yardımın için sağ ol yenisini alana kadar bundan devam 😂
Tanısmıcaz ki konuscaz hahah😂öyle uzun konusmam zaten