İnternet & Teknoloji Sürekli telefonuma whatsapp doğrulama kodu geliyor ne yapacağım ya? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bi çözüm yokmu biri sürekli yolluyor bide arama geliyor hesabım çalınacak diye korkuyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Leme Sürekli telefonuma whatsapp doğrulama kodu geliyor ne yapacağım ya? Cevapla Telefon Soruları WhatsApp Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mavipenguen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Biri WhatsApp çalmaya çalışıyor kod olmadan bir şeye yaramaz ama sen yine de tüm mesajlarını sil 0 8 Yorumla Alyabanasormalısın +1 yıl Whatsapp çalınabilir mi? Yorumla Soran +1 yıl Ya çalarsa Yorumla mavipenguen_ +1 yıl Senin kodun elime geçerse neden çalmayım bir açığa bakar Yorumla mavipenguen_ +1 yıl Kodunu bana ver senin WhatsApp a gireyim burada 😂 Yorumla Alyabanasormalısın +1 yıl Benim bildiğim whatsapp unutmamamız için arada bir doğrulama kodu gönderir yanlış mı? Ben söylüyordum bazılarına inanamıyorum 😂 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl Bana neden hiç yollamıyor 😂 hala kurduğum gibi duruyor silsem tekrar yüklesem o zaman yolluyor kod Yorumla Alyabanasormalısın +1 yıl Ne oluyor yani şimdi bu kodu girince Yorumla mavipenguen_ +1 yıl Kodu girince giriş yapıyor WhatsApp Yorumla
bahriye_atasoy34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hayranlarındir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biri WhatsApp çalmaya çalışıyor kod olmadan bir şeye yaramaz ama sen yine de tüm mesajlarını sil
Whatsapp çalınabilir mi?
Ya çalarsa
Senin kodun elime geçerse neden çalmayım bir açığa bakar
Kodunu bana ver senin WhatsApp a gireyim burada 😂
Benim bildiğim whatsapp unutmamamız için arada bir doğrulama kodu gönderir yanlış mı? Ben söylüyordum bazılarına inanamıyorum 😂
Bana neden hiç yollamıyor 😂 hala kurduğum gibi duruyor silsem tekrar yüklesem o zaman yolluyor kod
Ne oluyor yani şimdi bu kodu girince
Kodu girince giriş yapıyor WhatsApp
Hayranlarındir
Ne alaka