Herhangi bir uygulama olabilir.
Önceden benim instaya 10-11 ya da daha fazla saatim giderdi. Şimdi 1 buçuk saate filan düşmüş 😃
Önceden benim instaya 10-11 ya da daha fazla saatim giderdi. Şimdi 1 buçuk saate filan düşmüş 😃

Bu aralar boş olduğum için sık giriyorum.
Bende önceden çoğu zamanımi instaya harcardim ama artık tadı yok sanki pek girmiyorum. Sanırım buraya daha çok.
Kesinliklee bende öyleyim.❤
Uygulama sürekli açık. KSden başka social medya kullanmıyorum sürekli. :D Instagram'ım var ama o da ne bileyim, tozlandı falan yani
İnstanın tadı kalmadı ya. Ben bile 1 buçuk aydır post atmıyorsam gerçekten tozlanmıştır😂😂
shsjsha yazın etkisi olabilir mi 😃
Yok ya bir ara wp Instagram ne varsa kapadım aylarca kullanmadım😂havalarda değil sorun bende
Çokta lazım değil ya. İnsta, Facebook falan hepsi çöp
Öyleler❤❤
Teşekkür ederim tatlım 🥳
Rica ederimmm
25 saat dermişim. 😄 Sürekli elimde telefon baya yani. 🙄
Ya bir an 25 saate oha yapcaktım sonra 1 günün 24 saat olduğu aklıma geldi😅😂
Bu aralar aklım tatilde😂
Çookkk iyi olur😅
Rica ederimm canımm❤
Normalde işler güçlerim olduğu zaman akşama kadar telefon aklıma gelmiyor ama işler olmadığı zaman telefon hep elimde İnternet üzerindeyim değişiyor 😀
Cevap
31Cevap
10 saat ya da daha fazla bilmiyorum uyumadığım zamanlarda internetteyim
Instagram bu Ben kapattım Boş iş çünkü habire vaktimizi saatimizi çalıyor
Bir ara bende kapatmıştım da pek kimse de numaram yok ulaşamıyordu kimse o sebeple açtım. Dediğin gibi boş ve tadı da kalmadı.
Vallahi burası Oradan daha eğlenceli en azından herkes burada şeffaf yalan dolan yok Varsa da insan kendisini gizliyor
Aynen öyle buranın en kötü şakaları bile güzel 😂
Tüm günün instaya giderdi eskiden şimdi hiç gitmiyor kapatim çünkü ders çalışıyorum burası birde youtube var takılıyorum arada😊
Ben daha çok burada ve whatsappta zamanımı geçiriyorum ya. O da günüme göre çok değişiyor. Ama herhalde 2 3 saatim gidiyordur ya ortalama burada.
Buyrun bu kadar
Baya sanırım ama bunlar genelde burası twitter oyun oluyor. Buraya ara verince de tekrar bir şey kalmaz zaten.
İşlerim yoksa internete zaman ayırıyorum işlerim varken zaman ayırmıyorum
mesleğim internetle alakalı olduğu için günde rahat 8-9 saat internet başındayım
Instgrama girip storyler paylaşımlara bakıp çıktığım için günlük en fazla 30 dalikadır 😄
benim işim internet ile dememe gerek yok diye düşünüyorum bazen 24 saati geçiyor benim
İşim sürekli internet üzerinden olduğu için baya uzun diyebilirim.
Bazen çok bazen az. Normal bir saatim yok. İş ile de alakalı olduğumdan.
Ortalama 6 saat kadar senden bue bir şey rica etmek istiyorum çok kısa
Dinliyorum :)
Ya afrodit04 isimli kişi beni yanlış anladı ve engelledi, xper seviyem yetmiyor ona yazamıyorum engelledi zaten , ona söyler misin engelimi kaldırsın lütfen, çok teşekkür ederim 😊
Ablam olur da engellediyse geçerli bir sebebi vardır.
Siz yine bir yazın olur mu
Söylerim
Teşekkür ederim

benim baya az😂
5 aaat uykuyu düş.. Gün içinde de toplam 3-5 saati çıkar..
14 saat falanmış.. 😄
21 günde 51 gb kullanmışım hesap et günde 12 15 saati buluyor. İş yok güç yok yks yerleştirme sonucu bekliyorum bana internetten para kazandığınız site varsa yazın lütfen.
Bilmem bakmam lazım 😂
Çoğu işimi internetten hallediyorum.
Bu ara coook saatimi 🤦🏽
Neredeyse tamamı diyebilirim
10 saat felan.
Günlük ortalama 1 saat takılıyorum
sevgilimleyle neredeyse 0
24 saat dkjf
5 saaat
10 saat vardır
25 saat
1 Saat Yetiyo Bana