Akıllı Telefon Alışverişi Kayıtdışı imei ne demek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ben ikinci el telefon aldım arkadaşlar ama böyle bi imesine bakiyim dedim böyle oldu aldığım arkadaşa dedim böyle böyle ben 1 yıldır kullanıyorum kapansa ozaman kapanırdı dedi bi sorun olur mu şuanda biley yok ama Kayıtdışı imei ne demek? Cevapla Telefon Soruları İkinci El Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kacak telefon sanirim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kapanırmı sizce Yorumla Copernicus +1 yıl Hiç fikrim yok. Üçüz almadıysan geri ver Yorumla
SihirliPanda Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Salla gitsin ya kullan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bi sorun olurmuki Yorumla SihirliPanda +1 yıl Olmaz Yorumla
iamJazzed Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cihaz ne 0 19 Yorumla Soran +1 yıl iphone 8 oluş Yorumla iamJazzed +1 yıl Mesaj gelmedi mi kapanacak diye Yorumla Soran +1 yıl hiç mesaj gelmedi adamda 1 yıldır kullanmış zaten pil servis falan diyor kullandığı belli Yorumla iamJazzed +1 yıl Bu cihaz yurt dışı bu arada Yorumla iamJazzed +1 yıl Adım gibi eminim Yorumla Soran +1 yıl ama kapanmamış hala Yorumla iamJazzed +1 yıl Kapanır yakında Yorumla iamJazzed +1 yıl Sen alırken biliyormuydun kaçak olduğunu Yorumla Soran +1 yıl ya bakmadım adamda yazdı bi sorun olursa yazarsın diye Yorumla iamJazzed +1 yıl Ne kadara aldın ve ne zaman aldın? Yorumla Soran +1 yıl daha bugün aldım ya acaba imei attrırılımı telefonmuşsun Yorumla iamJazzed +1 yıl Bugğn aldıysan adam imei atmış zaten sana cihazın 2 aylık imei hakkı kaldığında mesaj gelecek kapanacak diye Yorumla iamJazzed +1 yıl Ne kadara aldın? Yorumla Soran +1 yıl ya bilmiyorum bakıcam artıki iphone 7 üstüne 4500 verdim Yorumla iamJazzed +1 yıl Zarar etmişsin bu arada Yorumla iamJazzed +1 yıl iPhone 8 plus piyasadan kalkalı 2 sene oldu o cihaz rahat 3 senelik var Yorumla iamJazzed +1 yıl Ve ayrıyetten kayıtlı değil hala kaçak Yorumla iamJazzed +1 yıl Ben geçen sene iPhone 11 aldım kaçak 5 bine Yorumla iamJazzed +1 yıl Sıfır hemde Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 380 cevap paylaştı. İmei doğru mu? 0 11 Yorumla Soran +1 yıl doğru yazdım evet Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Kapanmadıysa devam olmadı bi imei çakılır Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Kapanırsa telefoncu başka bir imei atar çözülür Yani büyük problem değil Yorumla Soran +1 yıl sorun şu ki letgodan aldım yani ahbabshs Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Bir şey olmaz yani kapanmadıkça sorun yok ki kapanacağını da sanmam telefon markası ne Yorumla Soran +1 yıl iphone 8 oluş Yorumla Soran +1 yıl plus Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl bir şey olmaz herhalde sorun olmaz rahat ol sen Yorumla Soran +1 yıl tamamdır teşekkür ederimm Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Reca ederim efendim şimdi her şey çözülüyor Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Kacak telefon sanirim
kapanırmı sizce
Hiç fikrim yok. Üçüz almadıysan geri ver
Salla gitsin ya kullan
bi sorun olurmuki
Olmaz
Cihaz ne
iphone 8 oluş
Mesaj gelmedi mi kapanacak diye
hiç mesaj gelmedi adamda 1 yıldır kullanmış zaten pil servis falan diyor kullandığı belli
Bu cihaz yurt dışı bu arada
Adım gibi eminim
ama kapanmamış hala
Kapanır yakında
Sen alırken biliyormuydun kaçak olduğunu
ya bakmadım adamda yazdı bi sorun olursa yazarsın diye
Ne kadara aldın ve ne zaman aldın?
daha bugün aldım ya acaba imei attrırılımı telefonmuşsun
Bugğn aldıysan adam imei atmış zaten sana cihazın 2 aylık imei hakkı kaldığında mesaj gelecek kapanacak diye
Ne kadara aldın?
ya bilmiyorum bakıcam artıki iphone 7 üstüne 4500 verdim
Zarar etmişsin bu arada
iPhone 8 plus piyasadan kalkalı 2 sene oldu o cihaz rahat 3 senelik var
Ve ayrıyetten kayıtlı değil hala kaçak
Ben geçen sene iPhone 11 aldım kaçak 5 bine
Sıfır hemde
İmei doğru mu?
doğru yazdım evet
Kapanmadıysa devam olmadı bi imei çakılır
nasıl yani
Kapanırsa telefoncu başka bir imei atar çözülür Yani büyük problem değil
sorun şu ki letgodan aldım yani ahbabshs
Bir şey olmaz yani kapanmadıkça sorun yok ki kapanacağını da sanmam telefon markası ne
iphone 8 oluş
plus
bir şey olmaz herhalde sorun olmaz rahat ol sen
tamamdır teşekkür ederimm
Reca ederim efendim şimdi her şey çözülüyor