İnternet & Teknoloji Sosyal medyaya başlamayı düşünüyorum. Sizce Twich mi Tiktok mu odaklı olayım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisinin imkanları, olanağı daha yüksek sizce. Bu arada yaşım 20 hesapta yanlış. Sosyal medyaya başlamayı düşünüyorum. Sizce Twich mi Tiktok mu odaklı olayım? Cevapla Sosyal Medya Soruları TikTok Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gencbilge0034 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl tayt giyip göbekmi atacaksın , halay da oynayacakmısın? ne videoları paylaşacaksın? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya. Tiktok odaklı olursam gayet yaratıcı, kaliteli, estetik odaklı videolar çekerim. Twich odaklı olursam sohbet muhabbet yayinları ve oyun Yorumla gencbilge0034 +1 yıl :) bunlar tutmaz en sonunda kalçandan medet umarsın :) Yorumla Soran +1 yıl Öff herkes sen mi ya ben gayet hep ilgi cekici yildizi parlak bi insanim gayette tutarim size kalsa kimse bi sey basaramaz. Yorumla gencbilge0034 +1 yıl :) görürsün bak. bizim cahil millet ancak kalçanı göğüslerini sallarsan bakar Yorumla Soran +1 yıl He dayi Yorumla gencbilge0034 +1 yıl :) başka bir marifetin yokmu senin? sosyal medyada yıldız parlatacakmış :) Yorumla Soran +1 yıl Öff kes ya senin aklina hayaline sigdiramayacagin kadar marifetim var merak etme sen. Yorumla Soran +1 yıl Senin gibi insanlara "yapamazsin" dusuncesini, negatifligini dayatan ezikleri de zerre takacak birisi degilim. Aksine inadina yaparim Yorumla gencbilge0034 +1 yıl tamam başlayınca bana yaz hesabını takip edicem seni :) bakalım neler göstereceksin Yorumla gencbilge0034 +1 yıl :) bir marifetin olsa sosyal medyada ne yapsam diye sorarmısın :) Yorumla
Lizzalıpizza Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Twich çok zor diyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki acaba ne açıdan Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. Neye başlıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kararsızım ya 😅 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Alternatif olarak neler var söylersen yardımcı oluruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tayt giyip göbekmi atacaksın , halay da oynayacakmısın? ne videoları paylaşacaksın?
Ne alaka ya. Tiktok odaklı olursam gayet yaratıcı, kaliteli, estetik odaklı videolar çekerim. Twich odaklı olursam sohbet muhabbet yayinları ve oyun
:) bunlar tutmaz en sonunda kalçandan medet umarsın :)
Öff herkes sen mi ya ben gayet hep ilgi cekici yildizi parlak bi insanim gayette tutarim size kalsa kimse bi sey basaramaz.
:) görürsün bak. bizim cahil millet ancak kalçanı göğüslerini sallarsan bakar
He dayi
:) başka bir marifetin yokmu senin? sosyal medyada yıldız parlatacakmış :)
Öff kes ya senin aklina hayaline sigdiramayacagin kadar marifetim var merak etme sen.
Senin gibi insanlara "yapamazsin" dusuncesini, negatifligini dayatan ezikleri de zerre takacak birisi degilim. Aksine inadina yaparim
tamam başlayınca bana yaz hesabını takip edicem seni :) bakalım neler göstereceksin
:) bir marifetin olsa sosyal medyada ne yapsam diye sorarmısın :)
Twich çok zor diyorlar
Neden ki acaba ne açıdan
Neye başlıyorsun
Kararsızım ya 😅
Alternatif olarak neler var söylersen yardımcı oluruz