Taahhüdüm yakında bitecek ve bana sunulan en düşük seçenek; 70 lira! Onu da seçmezsem sürekli fiyat artıyor. 🙄
Peki senin telefon faturan ne kadar?

Taahhüdüm yakında bitecek ve bana sunulan en düşük seçenek; 70 lira! Onu da seçmezsem sürekli fiyat artıyor. 🙄
Peki senin telefon faturan ne kadar?

Şubat ayıydı bana türk telekomdan oğlumun kullandığı hatla ilgili bir telefon geldi. Efendim taahhüt süreniz bu ay doluyor, size yeni bir tarife önerimiz var dediler. Mevcut tarifeden daha az konuşma süresi, daha az internet ve tarife 39 liradan 69 liraya çıkacak
Başka tarife seçeneğiniz ne var dedim, şu an sadece bu tarifeyi sunabiliyoruz dediler. Ben de akşam eve gidince kullanım detaylarımızı bir inceleyeyim, yarın arayın beni dedim. Efendim teklif şu an için geçerli, yarın arayamayız dediler. Ben de o zaman başka operatöre geçerim dedim ve kapattım. Aynı gün daha iyi tarife seçeneklerinden dolayı Bimcell'e geçiş işlemi başlattım. 4 gün oldu, bimcell'e geçiş olmadı. Bimcell'i aradım, taahhüt cayma bedeliniz varmış onun için geçiş işleminiz yapılamıyor dediler.
Sonra Türk telekomu arayıp taahhüt bitim süremi sorduğumda Kasım ayının sonu olduğunu öğrendim. Yani daha 10 ayımız varmış. Böyle çakallıklar çeviriyorlar, bilginiz olsun.
aşırı sinir olduğum durum ben 43 tl veriyordum bu ay bitiyor tarife 75 olacak 6 gb internet veriyor daha düşüğü yok ben o kadar kullanmıyorum ama tarife yok nefret ettim ya
Şu an 45 TL. Taahhütüm bittikten sonra başka bir operatöre geçeceğim. Yeni gelen müşterilere her zaman daha uygun kampanyalar yapılırken uzun süreli müşteriler her zaman her operatörde kazıklanıyor ilginç bir şekilde
İki üç senede bir operatör değiştirmek gerekiyor ben onu anladım. İnternetten bir bak kendi operatörün bile yeni gelenlere ne imkanlar sunarken sana nasıl saçma sapan fiyatlar öneriyor, şok olursun😂
Faturalı kullanmama gerek yok, kimseyi arayıp sormuyorum. Sadece internet paketi kullanıyorum o kadar. O da 3 aylık 10 GB'lık paket yapıyorum o bile artıyor. Ay çok uzattım, neyse faturalar çok pahalı 😂
Cevap
15Cevap
benim fatura normalde 160 civarı
75 benim
140 lira sabit.
Artan zamlar henüz etkilenmedi ama sözleşme bitince ne kadar olacak bilmiyorum.
Vadafon 30 gb’lık Red paket.
Bir kaç yıldır bu paketi kullanıyorum ama zamlardan önce sözleştik.
Yeni teklif 230 lira diyor.
Her sene operatör değiştiriyorum. Normal tarifenin %35 %40'ı kadar ucuza kullanıyorum.
Pttcell kullanıyorım 30gb ınternet 1000dk 1000 SMS 61tl
Dötüm çıkıyor ya her ay 120 nin üstünde ödemekten ya
140 ödüyordum o da ekstra 10GB tarife yaptığım için. Bakalım bu ay nasıl olacak
38 TL ama vergilerle 45 geliyor. Bazen sil süpürden 10 GB İnternet hediye vs
80 lira ödüyorum 10 GB internet var yetmiyor. Dakika SMS zaten çokta tın
Buraya atayım görseli, link falan uğraşmam 😄
250 tl küsür :D Keyifli geceler..
Turkcell
şu an 51 ₺ ama sürekli arıyorlar kesin artacak 😀
50$ aylık ve sınırsız
Ooo iyiymiş sjjdh
900 TL civarı 😅
Evet ahsjsh
36 ytl ama su bedeli bu bedeli 46 aliyorlar😄
39 du bakalim eylulde tarifem bitince ne olacak.
Brn her sene operatör degistiriyorum bir vodafone bir turk telekom. Op. Değiştirene guzel kampanyalar oluyor.
75 ₺ ödüyorum telsiz kullanım ile birlikte
Önceden 35 TL idi. Çok üzüldüm
48 TL ödüyorum
140 dı galiba, bilmiyorum otomatik çekiyor
49, geçen aydan da devrediyor müthiş :)
29 TL
Türk Telekom
Faturasız
Türk telekom ayda 50
75₺ 🥲
260 55 gb data 2500 dk konuşma
Turkcell