AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet, ben aktif kullanıyorum
mega uygulamasında silinen fotoların old yeri bulamıyorumda o konuda yardımcı olabilirmisin.. bi de silinen fotolar belirli bi süre sonra çöp kutusunda kendi kendine mi siliniyo yoksa bizmi sileceğiz
Uygulamada mı sitede mi soruyorsun?
Kalıyor hep çöp kutusunda sen silmelisin. Çöp kutusundakiler de kotadan sayılıyor
uygulama için soruyorum.
Uygulamada soldan kaydırınca çöp kutusu bölümü var. Orada oluyor
türkçe yazmıyor ingilizce yazıyor.. ingilizce adı ne çöp kutusunun.
Rubbish bin
ya bi de bu uygulamaya belli bi süre hiç girmeyince fotoların silindiği falan doğrumu... ben bikaç dosya yüklemiştim bu uygulamaya ama sonra sildimmi yoksa kendiliğindenmi silinmişti resimler hatırlamıyorum açıkçası..
Hayır öyle bir şey yok. Depolama servisi bu. Hep durur orada
google play de uygulamaya girmeyince resimleri silmişler diye bi sürü yorum var ama
Ben 10 seneye yakındır kullanıyorum. Böyle bir şey olmadı
oturumu kapatıp çok uzun bi süre girmediğin oldumu uygulamaya
Tabii. Benim 15'ten çok hesabım var. Dosyalarımı oraya yükledim ekstra para vermemek için 😅 hepsi de orada duruyor
enteresan.. neden böyle yorumlar var acaba o zaman... yükledikten sonra resimlerin silinmesinden korkuyorum açıkçası..
Şöyle olabilir. Uygulama 20 gb veriyor ücretsiz. 15 gb da 30 günlük üyelik bonusu veriyordu. 30 gün sonra o 15 siliniyor. Eğer o kişiler 20 gb üstü bir şey yüklemişlerse 30 gün sonunda para ödenmezse fazlası silinir dosyaların
olabilir aslında... internette ve google playde yazolanşara göre 3 ay boyunca oturumu kapatılmış hesabı açmayınca ya hesap kapatılıyormuş ya resimler siliniyormuş.
Sen bir hesap kullanacaksan o hesap telefonda ekli olsun. Ara sıra bakarsın böylece kapanmaz
biçok hesap açabilirim o zaman ne olacakki...
bi de uygulamanın yardım ekibine yazsam ne kadar zaman sonra cevap alabilirim biliyomusun
Geç cevap alabilirsin. Hiç kullanmadım ben
Uygulamaya birden fazla hesap eklenemiyor şu an
hesap eklemekten ziyade başka hesap açabilirim.. birinin oturumınu kapatıp diğerini açarım yani
Evet. Ama ayda bir giriş yapmayı unutma
bişey sormak istiiyorum. telefonumdan normalde klasör olarak bulut uygulamalarına yükleme yapabiliyorken artık yapamıyorum. başka bi telefondan böyle bi sorun olmuyor. sebebi nedir biliyomusun?
Klasör derken klasörü, seçip yüklemek mi?
evet. mesela yandeks diskte cizhazdan yükle seçeneği vardı artık yok... neyden kaynaklı olabilir bu sorun.
İşletim sisteminden kaynaklı olabilir. Telefonda hiç klasör yükleme yapmamıştım. Klasörü oluşturup öyle yükleme yaptım hep
işletim sistemi dediğin telefon güncellemesi mi?
Evet. Güncelleme ile bu engellenmiş olabilir
ben bundan 2 sene önce fotoğraf yüklemiştim. şimdi girdiğimde göremiyorum sebebi ne olabilir acaba
Uzun süre girmeyince dosyalar siliniyor. Adamlar ücretsiz yere yıllarca tutmuyorlar dosyaları
Kullanma dümen hepsi paranı yerler
hiç kullandınız mı sormak istediklerim varda.
Evet
uygulama silinen fotoları nereye atıyor bulamadım da... bi de silinen fotolar belli bi zaman somra kendi kendine mi siliniyor.. yoksa bizim silmemiz mi gerekiyor...