Öncelikle benim İnstagram hesabım çalınmışti epey oldu birçok video izledim bunla ilgili İnstagram mail atıp ondan fotograf ve code yazmasını istiyor yazıp gönderince size şifre belirliyor sonra hesap sizde oluyo daha önce yapan var mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O artık olmuyor maalesef, eskidendi 2017 öncesi.
Yoo hala deneyen var böyle almış hatta kanitli
Ben bununla ilgili bususru video izledim selfie desteği var ama o bende olmuyor
Alınmıyor, yalan onlar.
Instagram maillere botlar bakıyor çünkü, insanlar değil.
Yalanla alakası yok başka bı yöntem söylese öyle alalım ozaman
O hesaba asla erişim sağlayamazsın, istediğin yöntemi dene olursa ben buradayım.
Mümkün değil maalesef.
Botla bunun ilgisi yok help İnstagram gmail ariycaksin sorunu yazicaksin bir çok kişinin çalınıyor artık
Tamam bende diyorum ki onlar yalan, çalınan hesapları sadece Medya Partnerleri geri alabilir onlarda ücret talep ediyor.
Hehe sen öyle san alınabiliyor ama sen bu konuda zayifsin arkadaş hesabın calindigi andan 24 saat içinde sen o hesabı alabiliyorsun çünkü hesap sana ait en son hangi şifreyle e postayla erişim sagliyorsun o nla alabiliyorsun bununla ilgili yüz selfilerk geldi artık sen 2017 de kalmışsın git teknolojini geliştir...
Tamam bende bu işlerle ilgilenen birinden yardım istedim o geri aldı ama 70 TL istedi
Medya Partnerleri Meta ile direkt iletişimi olan insanlar, dediğin olay YouTube'da izlenme kasmaya çalışan 3-5 ergen.
Alınabilse zaten buraya yazma gereği duymazdın değilmi.
Benim hesabım 1 yıl önce çalındı tamamı ozaman yüz selfie si yoktu ama şimdi var ayrıca bizzat kanıtlı alan var hesaplarını sen kacinci yüz yildaskn acaba ayrıca buraya sorup sormamamdan sanane arkadas
Medya Partneri arkadaşım var, bilmesem yorum yapmam değil mi.
Kullanıcı adı, çalınan hesap, kapanan hesabı açma işlemlerini yapabiliyor ama 1000den aşağı yapan yok hesabı geri almayı medya partnerleri arasında.
Bir hesap için 1000 TL nedir ya daha uyguna bakan kişiler var ayrıca kendin bile actirabiliyosun kapanan hesabı sacma
Medya partnerleri Meta ile direkt iletişimi olan insanlar, kapanan hesabı kendin açamazsın birde çünkü Medya Partnerlerin özel formları var oradan başvurunca açılabilir ancak.
İnstagram sayfasından da actirabiliyosun ordada form var bunun için
Benim derdi çalınan hesapla ilgili
Açılmıyor, açılsa Medya Partnerlerinin iş yükü fazla olmaz.
R10'da millet parayı basarak açtırıyor hesapları.
7 yıllık hesabimdi
Kardeş ne anlatıyon ben hesabı geri almayla ilgili yazdım napayım simdi
Ne medya partneri hacker ya da sosyal medya uzmanı alabiliyor hem illa uzman bulmama gerek yok hesaba bağlı bu
Sen gerçek medya partnerleri ile konuştuğundan eminmisin?
Instagrama yaz @mertcan @umutcan @mustafa @mehmet @yunus gerçek medya partnerlerinden bazıları bunlar.
Sen eminmisin ben bunların hiç birini tanimiyorum
Kullanıcı adları premium kullanıcı adları, Medya Partnerleri hariç kimse alamaz bu tarz kullanıcı adları.
Instagram üzerinde burada değil, r10'da ticaret yapan gerçek medya partnerlerinden bazıları.
Tamam gerçekse fikir versinlerde bende alayım hesabi
Ücretli destek alabilirsin onlardan, r10. net den falan bulup.
Yok kardeşim ben o dediğim arkadaştan alirim
Peki.
Öyle bir site yok
Hem baktimm
r10. net, verdiğim kullanıcı adları instagram profilleri medya partnerlerinin
Az önce baktım siteye ama öyle kullanıcı yoktu peki siz bizzat yazdinizmi ya da daha önce hesabınızı aldinizmi
Kapanan hesabımı açtırtmıştım ve bir kullanıcı adı için fiyat bilgisi almıştım o kadar.
Anladim