İnternet & Teknoloji Televizyonu netflix e nasıl bağlayabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor nasıl oluyor bilen biri anlayabileceğim şekilde söyler mi Güncellemeler+1 yıl hey kimse yok mu Televizyonu netflix e nasıl bağlayabilirim? Cevapla Televizyon Soruları Netflix Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yardımısever Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Özellik olarak yoksa, hdmi kablosu ile bağlayabilirsiniz, öbür türlü olacağını sanmam. 0 0 Yorumla
Muratt190333 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Tv smart ya da Android mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum ki markası psilips bu büyük ekranlı olanlardan Yorumla Muratt190333 +1 yıl Tamm uygulama kısmına gir ozman Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 917 cevap paylaştı. Xioami mi stick olması lazım. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl anlamadım markası philips Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Tv nin mi Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Lcd ekran mı Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Yani büyük tvlerden mi Yorumla Soran +1 yıl ekranı geniş evet büyük televizyon Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Tamam işte xioami mi stick alman lazım Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Veya telefonu tvye bağlayan aparat vs. diye araştırma yaoabilirsin Yorumla Soran +1 yıl anladım teşekkür ederim Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Özellik olarak yoksa, hdmi kablosu ile bağlayabilirsiniz, öbür türlü olacağını sanmam.
Tv smart ya da Android mi
bilmiyorum ki markası psilips bu büyük ekranlı olanlardan
Tamm uygulama kısmına gir ozman
Xioami mi stick olması lazım.
anlamadım markası philips
Tv nin mi
Lcd ekran mı
Yani büyük tvlerden mi
ekranı geniş evet büyük televizyon
Tamam işte xioami mi stick alman lazım
Veya telefonu tvye bağlayan aparat vs. diye araştırma yaoabilirsin
anladım teşekkür ederim