İnternet & Teknoloji Twitter da birine mesaj olarak attigim fotoyu nasil silerim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor twitter da birine mesaj olarak attigim fotoyu nasil silerim herkesten silme secenegi var mi? Güncellemeler+1 yıl nude atmadim mk aklınız fikriniz fesatt Twitter da birine mesaj olarak attigim fotoyu nasil silerim? Cevapla Mesaj Soruları Fotoğraf Soruları Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 5 snlik zevk sonrası pişman olan ben 0 4 Yorumla Soran +1 yıl nude atmadim diyorum mal misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sìk kırığısın Yorumla Soran +1 yıl yorumu sikayet ettim xper puanlarin gidecek hadi bakalim kuyruk acisi ceken pic seni :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok da umrumda mal değneği istediğin kadar şikayet et Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 843 cevap paylaştı. silemezsin 1 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 935 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
YııldızTozu Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Malesf silinmez 0 1 Yorumla mustafa201 +1 yıl Tecrube konusuyor shshshs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yok maalesef 😂😂😂 nude mi attın
Herkesten silme yok maalesef
5 snlik zevk sonrası pişman olan ben
nude atmadim diyorum mal misin?
Sìk kırığısın
yorumu sikayet ettim xper puanlarin gidecek hadi bakalim kuyruk acisi ceken pic seni :d
Çok da umrumda mal değneği istediğin kadar şikayet et
silemezsin
silme seçeneği yok
çıplak fotomu
Bence yom
Evet
Malesf silinmez
Tecrube konusuyor shshshs
Üstüne basılı tut
Eyvah gene ne attın