Benim Nokia 6300 ile başladı, 6303 oldu, sonra Samsung Galaxy S3 sonra J7 Prime ve şu an M30s. Yani beşinci telefonum diyebilirim xd

Benim Nokia 6300 ile başladı, 6303 oldu, sonra Samsung Galaxy S3 sonra J7 Prime ve şu an M30s. Yani beşinci telefonum diyebilirim xd

İlk kullandığım Akıllı Telefon Nokia Lumia 625 Saymazsam 2 . Sayarsam Toplam 3 Akıllı Telefon Sahibi Olmuş Oluyorum 📱 😊 Neden İlk Kullandığım Telefonu Saymazsam dedim Çünkü Nokia Lumia 625 Çok kullanmadım Kısa süreliğine almıştım sonra Hemen Android İşletim Sistemine geçtik O Geçtiğim Telefonu 4 Yıl Boyunca Kullandım Lenovo Motorola G4 Plus di 2017 Yılında Aldım 2021 kadar Kullandım sonra yetersiz gelmeye başlayınca Samsung Galaxy S10 Aldım Ve şu an da kullanıyorum S10 Memnunum Maşallah
Kapaklı bi telefonla başladım sonra samsung galaxy bi telefonum vardı modelini hatırlamıyorum sonra casper bi telefon ondan 5s ondan sonra 6 geçtim onu 1 yıl kullandım 6s e geçtim 6s e geçeli 1 ay olmadı daha 6 telefon kullanmışım bazılarına çok gelebilir ama ben hayatımda hiç sıfır kullanmadım hep abimden kalanları ben kullandım sadece iphone 6 yı ikinci el satın aldım para verdiğim tek telefon o da ikinci el sıfır telefonum olmadı
Şuanda iphone 7 deyim
İlk Motorola Dual Band vardı.. Sadece TelSim çalıştırıyordu.. :))
Sonra babamdan Ericsson A1018, sonra Nokia 3310, sonra Nokia 6610i (tuvalete düştü 6. ayda :(( ), sonra Siemens ST60, sonra Nokia 6600, sonra Nokia'nın bir modeli, sonra Samsung Galaxy S4 mini, sonra iPhone 5s, şimdi Xiaomi POCO X3 NFC..
10. telefonummuş :))
Ilk tusluydu sonra kızaklı sonra vestel di markasi sonraki kucuk sari bi telefondu sony, lenova k6 note, samsung s3 mini , general mobile , samsung note 3 , tuşlu kullandim sonrasinda uzun bi süre şimdi Samsung a 20 s kullaniyorum saydimda bu kullandigim 11. Telefonum
Guzel değil kamerasi cok kotuydu 2 uygulama yukle kasar telefonun işlemciligi cok dusuk hafizasıda hic sevemedim cokda kullanmadim
Cevap
20Cevap
2. telefonum
Bu zamana kadar Nokia 3310, Samsung SGH J700, Samsung S3 Mini, Samsung Galaxy On7 eskittim. Şu anki beşinci telefonum Samsung Galaxy A12.
7-8 gibi bir şeydir hatırladığım kadarıyla eski tuşlu telefonla başladım sonra işte LG Samsung Huawei derken şu an iphone 12
Samsung Galaxy S3 ile başladı maceram, ondan sonra Samsung Galaxy S6 Edge ile devam etti, en sonunda da İPhone 8…
Unuttum sayısını sık telefon değiştiririm kullanmadığım model marka kalmadı sanırım 2003 den beri telefon kullanıyorum...
Sayamıyorum maalesef bir sürü telefon alıp kırmıştım
6. telefonum bu. Yakın zamanda bu da değişir İnşAllah
3310, ZTE, samsung genoa GT-C3510, samsung galaxy s dous, samsung galaxy j2, huawei Y5 2018.
Nokıa 1100 ile başladım sonra 6600 ile devam ettim. O aralar bir hata yaptım iki tane çakma telefon var. Sonra Nokıa Lumıa 520, IPhone 5s ve IPhon 6s şu an da Huawei P Smart 2019. Yani 8. telefonum.
1. ci bu babam aldı birdaha almadı hala kullanıyorum rezil hissediyorum kendimi
neden ki
olsun en azından bak buraya girecek kadar şanslısın, konuşabiliyoruz bir de böyle düşün :) ya o da olmasa. modunu düşürme.
Telefon model yükseltince ne oluyoki hepsi aynı işlevi görüyor ben 6s kullanıyorum çokta memnunum tamamen para tuzağı telefonlar ateş pahası
Abi millet iphone 13 pro max alıyor peynir ekmek gibi satıyor Iphone anlamış değilim zengin gösteriyor diye millet onu tercih ediyor.
Nokia 3100, sony k750, nokia n78, nokia n9, iphone 5s, iphone 6s, iphone 11
T100, 1600, blackberry, j7, mi11 lite 5g var şuanda.
İlk nokia 3310’du
Sonra Nokia 1100
Sonra Samsung e250
Sonra iPhone 4
iPhone 5s
İphone 7
iphone 8 plus
Şimdi de 13 Pro
Tabi 8. Oluyor sanırım.
11 12 hatirladiklarim
Oooo çoook oldu bro çok
Benim ya 3 ya 4. telefonum