İnternet & Teknoloji Bu hesap sizce fake mi gerçek mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu hesap fake mi gerçek mi Fake Gerçek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu hesap sizce fake mi gerçek mi? Cevapla Hesap Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Gerçek olabilir, normalde fake hesaplar veya başkalarının fotoğrafını atanların hesapları kapatılıyor. 0 0 Yorumla
yilznesz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Nesi fake olsun yavrum bikinili fotoğraf paylaşıyor diye mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gibi Yorumla yilznesz +1 yıl Benim her gördüğüm profil bu tarz zsten gerçek bence Yorumla Soran +1 yıl Beni takip etmiş birde story de soru sormuş sor bakalım diye hikkaye atmış cesur ol 10 TL at diye millete orasını burasını atıyor Yorumla yilznesz +1 yıl O zaman fakedir ahhsshsj Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yorumlara açık mı kapalımı 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Açık Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Başka kızlardan canımlı, ballı çiçekli samimi yorumlar varsa fake değil tabi oda karşılık vermişse öyle birşeyler yoksa fake Yorumla Soran +1 yıl Erkeker hep ve cevap yok Yorumla Soran +1 yıl Beni takip etmiş birde story de soru sormuş sor bakalım diye hikkaye atmış cesur ol 10 TL at diye millete orasını burasını atıyor Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Fake Yorumla Soran +1 yıl İsmini yazayım özelden bak Yorumla Soran +1 yıl İnsan isterse istemez sulanıyor günah diye yapmıyoruz da mastürbasyon Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Yaz bakıyım kimmiş Yorumla Soran +1 yıl Atım fake mi Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Fake. Bariz belli. Hayalet gibi yakın dostu arkadaşı eşi dostu yok. O değil kırıştırdığı birileri bile yok 😀 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fake ihtimali yüksek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gerçek olabilir, normalde fake hesaplar veya başkalarının fotoğrafını atanların hesapları kapatılıyor.
Nesi fake olsun yavrum bikinili fotoğraf paylaşıyor diye mi
Gibi
Benim her gördüğüm profil bu tarz zsten gerçek bence
Beni takip etmiş birde story de soru sormuş sor bakalım diye hikkaye atmış cesur ol 10 TL at diye millete orasını burasını atıyor
O zaman fakedir ahhsshsj
Yorumlara açık mı kapalımı
Açık
Başka kızlardan canımlı, ballı çiçekli samimi yorumlar varsa fake değil tabi oda karşılık vermişse öyle birşeyler yoksa fake
Erkeker hep ve cevap yok
Beni takip etmiş birde story de soru sormuş sor bakalım diye hikkaye atmış cesur ol 10 TL at diye millete orasını burasını atıyor
Fake
İsmini yazayım özelden bak
İnsan isterse istemez sulanıyor günah diye yapmıyoruz da mastürbasyon
Yaz bakıyım kimmiş
Atım fake mi
Fake. Bariz belli. Hayalet gibi yakın dostu arkadaşı eşi dostu yok. O değil kırıştırdığı birileri bile yok 😀
resimler tr bile değil.
Gerçek gibi
Fake ihtimali yüksek