Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Güncellemeler
+1 yıl
karsidaki videolu gorustugum insanlardan korkmuyorum onlar ekran goruntusu veya video alamiyorlar ama uygulama sahipleri tarafindan görünüyor mu onlar yayabilir mi ondan korkuyorum livu gibi bir uygulama bu. Bir cok kisi yerli yabanci show yapiyor. Uygulama sahiplerinin bunu yaymadi mumkun mu? Daha uygulamadan ifsasi cikani gormedim ben baya arastirdim ama korkuyorum yine de. Sadece 1-2 görüşmede yüzüm cok az gorundu. İfsam ciksa bile ismim soyismim bilinmiyor. cevreme gelme ihtimali var mi :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Biz sîkimizi atsak para kazanıyor muyuz kanka, illa karı mı olmak gerekiyor?
siz atsaniz ifsa da olmuyor...
yayınların kaydı profilinde kalmıyorsa hiç biişey olmaz korkma
hayır hiçbir şey kalmıyor karşı taraf ekran görüntüsü vs alamıyor anca başka telefonda çekmesi gerekir o da belli olur. Korkum uygulama kayıt altına alıyor mu acaba , bir gün bunlarin yayılması mümkün mü? Bu sekilde show yapan cok insan var uygulamada ama cok korkuyorum
ne kadar kazandın bari
2 bin ama su an cok pismanim 2 bin icin ne yaptim diye ya cikar mi ifsam ciksa bile cevremdekilere yayilir mi? yuzum tamamen gorunmedi bile 1-2 saniye off cok korkuyorum
yani sadece 1-2 gorusmede yuzum cok az bir sure goruldu cikmasinin imkansiz oldugunu dusunuyorum , ciksa bile kendi ismimle kayitli degilim ben olduğum kanitlanamaz diye dusunuyorum. yani uygulamada cok kisi bu sekilde gosteriyor
birde ben karsidaki insalardan korkmuyorum onlar ekran goruntusu veya video alamiyorlar ama uygulama sahipleri tarafindan görünüyor mu onlar yayabilir mi ondan korkuyorum.
korkma bişey olmaz
Hata yapmaktan korkup sakin hata üzerine hata yapma
çıkar mi ifsam
Çıkarsa üzülmek ve kendini yiyip bitirmekten baska ne yapabilirsin ki?
:(
Pişmanlığın alacağın en büyük derstir. Tekrarlamamani tavsiye ederim. Parasızlıktan mi yaptın yoksa yapmak da İstems miydin?
parasizliktan yaptim
Hepimiz parasız kalıyor beli zamanlarda. Ve para bitince yine parasız kalcağız. Her seyde böyle yaparsak olmaz ama
Kötü olmuş.. ama dert etme ifşan çıksa bile inkar edersin deep fake falan dersin. Sonuna kadar inkar hep işe yarar :D
umarim 😔
Korkma bu kadar rahat ol kim bilir kaç kişi vücudunu orada gösteriyor senin ifşan çıkmaz. bu arada kar maskesi falan takmak hiçmi aklına gelmedi :D
hayir gelmedi :(
Geçmiş olsun. Tekrar yapmazsın diye düşünüyorum. 2 hafta kullanmışsın ne kadar para kazandın özel değilse söyler misin merak ettim de.
2 bin
Bazen insanın kız olası geliyor...
Kaç kişi izledi
Neden gösterdin
bire bir aramalar
Kaç kişi gördü
saymadım
O zaman herkes gördü
iPhone da var mı bu uygulama
var
İsmi değişik mi yazdım çıkmadı
Para kazandın mi peki
evet
Ne kadar
2 bin
Ne yaparak
vucudumu gosterdim
İfşalandın
ya lutfen ciddi mi soyluyorsun korkutmak icin mi bilgin var mi uygulama hakkinda
Bu tarz uygulamalarda veri gizliliği esas değildir. Bunu göze alarak kullanmışsın sen de
uygulamada gorustugumuz kisi ekran goruntusu veya kaydi alamiyor
Ben uygulama kodlayıcılarından bahsediyorum
nasil yani uygulamayi biliyor musun? uygulama sahipleri yayabilir mi bunu bilmiyordum
Uygulama tasarımcısıyım. Videoları sunucuya çekip kaydetmek için bir kaç satırlık kod yeter. Bunu da yapmamaları canım olur yapmışlardır yani
peki kullanirlar mi bunu? yani bu show dedigim seyleri yuzlerce kisi yapiyor. yayarlar mi? ve ismim falan belli degil sadece 1-2 defa yuzum gorundu çok kisa. bunun cevreme yayilma ihtimali var mi çıksa bile
Belki ilerde tehdit edebilrler bilemiyorum. Ama mutlaka sunucularına alıyorlardır videoları
yabanci bir site su ana kadar kimsenin ifsasi falan cikmamis insallah bir sey olmaz
Yaymamaları için dua et bol bol.
ciddi misin bunu yapan yuzlerce kisi var yayarlarsa baslari belaya girmez mi
Onay kutucuklarını okumadan işaretlemişsin belli ki
para mı kazandın
evet
başka şekilde de kazanabilirdin umarım doğru yolu bulursun çıkarsa yapacak bir şey yok bunları düşünmen gerekirdi ama umarım çıkmaz çünkü herkes hata yapar geçmiş olsun
insallah cikmaz evet bir hata yaptim
Çıkar
gerçekten mi uygulamayı biliyor musun
Şaka diyorum 😀Uygulamayı bilmiyorum
Sen öyle san ekran görüntüsü alınamıyormuş 😂
uygulamayi biliyor musun? kendim de denedim ve alinmiyor ancak baska telefonla cekilmesi gerek
Ekran videosu kaydedenle yapılıyor
ne dedigini anlamadim biraz daha acik anlatir misin
Telefonun ekran videosunu çeken uygulamalar oluyor ya, görüntüyü öyle çekiyorsun. Sonra videodan alıyorsun fotoğraf gibi
Teknoloji kızım bu her şey mümkün
uygulamayi biliyor musun?
Her uygulama çalışıyor, telefonların bazılarında kendi özelliği de var böyle.
Ayrıaytten, ekran resmi çekilmesi bildirimi giden uygulamalarda da video çekerek kullanabilirsni ;)
hayir her uygulamada calisiyor bende de kayit alma var ve uygulamada kayit alininca sadece siyah ekran oluyor , ekran goruntusu almaya calisinca da alinmiyor.
O zaman çözümü ekranın harici çekilmesi. Bilgisayardan da yapılabilir. Yani kaydetmek isteyen başarıyor bir şekilde
ya evet ama dedigim gibi cok ama cok zor insanlar zaten kendilerini gosteriyor oyle bir durumda anlasilir. Benim korkum karsima gelen insanlardan cok uygulama sahipleri onlarin yayma imkani var mi? sadece 1-2 defa cok az yuzum gorundu. uygulamada yuzunu gosterip de show yapan cok fazla insan var ama yine de korkuyorum uygulama sahipleri yayabilir mi ya da sizabilir mi goruntuler kayit altina aliniyor mu diye
Uygulama sahibi yapacak olsa onu Avrupa Veri Gizliliği kurumuna şikayet edip para bile almak mümkün o yüzden yapmazlar.
Normal izleyenler yapabilir. Bilgisayara kurarlar Bluestack diye programı, oradan açarlar bu uygulamayı çatır çatır ekran videosu da çekerler, fotoğrafı da
yok ya dedigim gibi telefondan giriyor karsi tarafta ve oyle bir sey yapacak zekaya sahip 1-2 kisi vardir ancak onlar da bana denk gelmemistir sanmiyorum sadece 1-2 gorusmede yuzum gorundu zaten sadece onlarda telefondaydi hepsi telefondan giriyor gerci
dedigin sey bilgisayara kurup telefondan acinca oluyoe mu
O program android uygulamaları bilgisyarda kullanmak için. Yani oradan girilince de telefondan girilmiş gibi gözüküyor.
Yani, demek istediğim şu, böyle şeylerden korkuyorsan yapma böyle şeyler
yani bir cok kisi yapiyor uygulamasa bunu bence ifsa etmelerinin imkani yok bu yuzden bana oyle geliyor ama bir yandan da icim rahat degil
p*rno sitelerine hiç girmiyorsun ondan bilmiyorsun, neler neler çıkıyor
yok yapmayacagim zaten bir daha asla bir hata yaptim aptallik ettim insallah bir sey olmaz. Zaten uygulama yoneticileri vs bir sey yapamiyorsa icim cok rahat olur
nasil yani neler neler cikiyor derken
O dediğin ifşalar falan çıkıyor
hic fancyme ifsasi gördün mu?
Uygulamaya dikkat etmedim olan da zaten logosunu koyaacak değil ya
yani boyle sanaldan soyunanlarin falan videosu oluyor dogru mu
Evet, Whatsapp'tan bile oluyor :D
cok mu fazla boyle ifsalar of cok korkuyorum ya uygulama sahiplerinin yayma imkani var mi
Yazdıklarımı okumuyor musun? uygulama sahibinin işi gücü mü bitti senin videonu alıp bir yerde yayınlasın. Adam parasına bakıyor.
evet haklisin ama ustte biri de farkli bir sey yazmis uygulama tasarimcisi olan biri o yuzden korktum onun yazdiklarina bakar misin bi lutfen
Tasarımcının böyle şeylere erişimi olmuyor.
Uygulama tasarımcısıyım. Videoları sunucuya çekip kaydetmek için bir kaç satırlık kod yeter. Bunu da yapmamaları canım olur yapmışlardır yani
bak boyle demis o yuzden korkuyorum ilerde kullanilabilir demis ama cok fazla kisi var kimsenin boyle bir sey yapacagini bende dusunmuyorum. İnsallah bir sey olmaz
Ufak atsın da civcivler yesin. Kandırmış seni, uygulama tasarımcısı video alıp koymaz. İlk okul uygulaması mı bu :D
Sunucu adresleri yazılıyor direk oradan bağlantı oluyor.
nasıl kullanılıyor
Fancyme ne ya