Güncellemeler
+1 yıl
Agam bizi yiyiler
Güncellemeler
+1 yıl
Yedin bizi Turkcell

32 GB aldım 1 hafta olmadan bitti öyle bişiyde indirdiğim yok bişe yaptığım yok , ayriyeten salla kazanın şu verdiği hediyelere bakar mısınız ya 1 saatlik ya 3 saatlik GB veriyor, Vodafoneye mi geçmeliyim sizce ne yapayım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Katılıyorum fiyatlar pahalı
Turkcell de faturalıyım ve internet dakika almıyorum 200-250 arası fatura gelmeye başladı yavaştan vodofoneye kayıyorum ben
Ödediğim faturaları bi bilseniz
Alıyorsan fazla ödüyosundur ben almadığım halde düşün
Yok ben oyuna yatıran embesillerdenim
Hakediyosun o zaman 🙃 bendede oluyor o 3 aydan 3 aya
Ben de bıktım türkcellden. Sürekli ekstra bişi bişiler için fiyat çıkarıyor. Sürem bitsin, değiştirceğim.
Son zamanlarda böyle yaptı bu uyanıklar, gb çabuk bitiyor fiyatı da fazla zaten bide çabucak bitiriyorlar yeni paket yeni para diye di mi , soyguncu mu oldu herkes ulan
Valla yurtdisinda yasayip tr’ye gelince paketleri gorunce oturup hem aglayasim geliyor hem gulesim, bu ne diyom. En komigi de SMS’i sinirli yapmalari, sms la bu yuh yani🤣🤣🤣🤣🤣
Knk 140-150 tlye 250 SMS be
Rezillik. Bizim orada sms artik hic konusulmaz paket alirken o her pakette sinirsizdir herkes de bilir, konusmayi ve internetini ayarlarsin ne kadar kullandigina gore ve bura gibi oyle 5 10 20 falan degil. 100GB falan. Bende Şu an 100 var ve en fazla 20 30 falan kullaniyorumdur cunku evde zaten wifi kullaniyom. Hatta bundan once sinirsizdi da 100e degisti, dusun telini wifi niyetine kullanabilirdim🤣🤣🤣🤣
Avrupa bizi qısqanıyo
Sorma
Bana gömdüğü için vadofone geçtim bunca yıllık müşterisini bir çırpıda kaybetti okadar söyledim kendilerine
Ahah
20 yıllık müşterisini sen artık küflendin diyip kenara attı 😂
Harbiden benim hem evde internetim var hemde cepde 60 GB ay olmadan bitiyor öyle fazl p. orno izleyen bir adam da değilim hani.
Sjsj
Turkcell gomcuruyor evet ama vodafoneun Akdenizde çekmeme gibi bi sorunu var il merkezinin 4 5 km dışına çıktığın anda telefon cekmiyo hatta merkezde bile çekmediği oluyor. Bi yere gitsen arama yapman gerekse yolda kalırsın
Turkcell beş kuruş etmiyor fahiş fiyatlar ve kazıklamaktan başka bir haltı yok
GBnin su gibi gitmesi
İnternet sınırsız hat çekin mobil insanı sömürüyor gider tab iki
Zaten öyleydi dmfk
Hayır daha da artırmşlr pis fetöcüturkcel
A101 Celle geçme vaktin gelmiş
Hahahasjs
A101 GB harca harca bitmez
Reklam kafanda güzel yarın A101 de işe başla sjdj
GB olarak mı sjs
Selam takip kabul ettiğin için sağol yeni hesap açtım mesaj atamıyorum ben de burdan yazdım :d
Çabucak yiyor bu b0k gibi hediye
Uff
Turkcell çok hızlı tüketiyor değiştircem
Geç baboş
Evet 😂
bal özelden yazamıyorum puan lazım diyor