İnternet & Teknoloji Tiktok uygulaması kullanan var mı? Nasıl bir ortam nasıl buluyorsunuz? İsimsizprensesss Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tiktok kullanıyor musunuz nasıl bir uygulama bu sarıyor mu? Güncellemeler+1 yıl Güncel Tiktok uygulaması kullanan var mı? Nasıl bir ortam nasıl buluyorsunuz? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yorgunn-1-Adamm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl var sadece canım sıkılırsa nadiren komik gelen şeyleri izlerim çok nadiren bakarim 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sıçarken keşfetime düşen gôtünü sallayan ablaları izliyorum, onun dışında kullanmıyorum 1 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 893 cevap paylaştı. Kullanıyorum 1 senedir aşırı eğlenceli tüm önyargımı kırdı ne yalan söyleyeyim :D 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Olgunluk yaşıma ulaşmış bulunuyorum. Beyni 13'te kalanlar kullansın 1 0 Yorumla
cknesli Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Knk sana özatle şunu söyleyeyim. Çık dışarı bak etrafına gençlerin gitibişi, düşünce yapısı, konuşma biçimi her şey ya her şey tiktok 1 0 Yorumla
Şhskta Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Kullanmıyorum 1 2 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Niye? Yorumla Şhskta +1 yıl Sevmiyorum bana saçma geliyor Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hiç kullanmadım 1 2 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Neden? Yorumla Ruhunpenceresinden +1 yıl Saçma sapan insanların davranışları bir ön yargı oluşturdu diyebilirim. Tiktok deyince aklıma iyi şeyler gelmiyor maalesef. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
var sadece canım sıkılırsa nadiren komik gelen şeyleri izlerim çok nadiren bakarim
Sıçarken keşfetime düşen gôtünü sallayan ablaları izliyorum, onun dışında kullanmıyorum
Kullanıyorum 1 senedir aşırı eğlenceli tüm önyargımı kırdı ne yalan söyleyeyim :D
Olgunluk yaşıma ulaşmış bulunuyorum. Beyni 13'te kalanlar kullansın
Knk sana özatle şunu söyleyeyim. Çık dışarı bak etrafına gençlerin gitibişi, düşünce yapısı, konuşma biçimi her şey ya her şey tiktok
Kullanmıyorum
Niye?
Sevmiyorum bana saçma geliyor
Hiç kullanmadım
Neden?
Saçma sapan insanların davranışları bir ön yargı oluşturdu diyebilirim. Tiktok deyince aklıma iyi şeyler gelmiyor maalesef.
Güzel, sarıyor gayet