İnternet & Teknoloji Bilgisayarım neden açılmıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bu şekil kaldı entere basıyorum olmuyor yeniden başlatıyorum olmuyor napıcam? Bilgisayarım neden açılmıyor? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Pulsarr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Az araştırın ya 😂https://www.youtube.com/embed/AWHPTamijoU 3 2 Yorumla Soran +1 yıl çokk teşekkür ederiimm Yorumla Pulsarr +1 yıl Rica ederim. Boot ayarı yapılan lazım yine de çok bilmiyorsan bulaşma. Orası bilgisayarın karakutusu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boot denen olay gerçekleşmiyor, yani power on sonrası firmware selftest bitiyor ama hooop diyor ki "ben bir işletim sistemi başlatamadım". Bu sorun fiziksel/donanım kaynaklı da olabilir yazılımsal da. Bilen biri birebir bakmalı donanıma 0 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Harddiskin veya anakartın aşırı kötü durumda. Bence bilgisayarcıya gitmeli ve verilerini kurtarmalısın. 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 441 cevap paylaştı. Boot edecek aygıt bulamıyor. Yani hard diskini görmüyor. 0 0 Yorumla
Mid-AtlanticRidge Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hatayı internete yaz youtubeda veya forum sitelerinde detaylı olarak anlatıyorlar 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 619 cevap paylaştı. Windows yok bozulmuş Windows dosyasi Windows indir flasha kur o şekilde duzelir 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Bilgisayarınız diski görmüyor veya disk arızalanmış. Kontrol edilmesi gerek. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hard disk gitmiş, gözün aydın 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. HDD yamulmuş :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Az araştırın ya 😂
https://www.youtube.com/embed/AWHPTamijoUçokk teşekkür ederiimm
Rica ederim. Boot ayarı yapılan lazım yine de çok bilmiyorsan bulaşma. Orası bilgisayarın karakutusu
Boot denen olay gerçekleşmiyor, yani power on sonrası firmware selftest bitiyor ama hooop diyor ki "ben bir işletim sistemi başlatamadım". Bu sorun fiziksel/donanım kaynaklı da olabilir yazılımsal da. Bilen biri birebir bakmalı donanıma
Harddiskin veya anakartın aşırı kötü durumda. Bence bilgisayarcıya gitmeli ve verilerini kurtarmalısın.
Boot edecek aygıt bulamıyor. Yani hard diskini görmüyor.
Hatayı internete yaz youtubeda veya forum sitelerinde detaylı olarak anlatıyorlar
Windows yok bozulmuş Windows dosyasi Windows indir flasha kur o şekilde duzelir
hard disk bozulmuş ya da windows yazılımı silinmiş
Bilgisayarınız diski görmüyor veya disk arızalanmış. Kontrol edilmesi gerek.
Hard disk gitmiş, gözün aydın
Reset at reis
Bozmuşssun
HDD yamulmuş :D