İnternet & Teknoloji Bindiğim otobüsün ne zaman kalkacağını hangi uygulamadan öğrenirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bindiğim otobüsün ne zaman kalkacağını hangi uygulamadan öğrenirim? Güncellemeler+1 yıl Şoför neden kaldırmıyor? Bindiğim otobüsün ne zaman kalkacağını hangi uygulamadan öğrenirim? Cevapla Uygulama Soruları Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
furkannyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Sen otur hemen kalkar ckdkckdkckdmckdmcmdkfkd çok pardon tutamadım kendimi 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Tamam da sıkıldım bekle bekle. Ne zaman kalkacağını öğreneceğim bir uygulama var mı? Yorumla furkannyy +1 yıl Şehiriçi otobüs mü hayatım Yorumla Soran +1 yıl Evet 😊 Yorumla furkannyy +1 yıl Hangi şehir Yorumla Soran +1 yıl Bitlis Yorumla furkannyy +1 yıl Şehrin internet sitesinde var olabilir kalkış saati Yorumla Soran +1 yıl Kalkmadan öncesinde öğrenmek istiyorum Yorumla furkannyy +1 yıl Ne çok şey istiyorsun yaa 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kalkmadan önce bilmem lazım😊 Yorumla furkannyy +1 yıl Kalkınca bilsen nolur 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Seyahatten tat almam öyle Yorumla furkannyy +1 yıl Sürprizlerden hoşlanmaz mısın yani Yorumla Soran +1 yıl Kalkmadan önce bileyim heyecan olsun😊 Yorumla furkannyy +1 yıl Heyecanı kalkınca yaşarsın asıl Yorumla Soran +1 yıl Çabuk varıyo mahalleye, anlayamıyorum Yorumla furkannyy +1 yıl Senin sabahlara kadar kalkan bişeye ihtiyacın var o zaman Yorumla Soran +1 yıl Şoför geldi yorumlarınız için teşekkür ederim Yorumla furkannyy +1 yıl Yaa rica ederim 😕 Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Şoföre sor uygulaması. Şoföre sor yani 😄 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 483 cevap paylaştı. sen otur kalkar o 0 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Mobiett 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bitlis liyim ben kalkar mı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen otur hemen kalkar ckdkckdkckdmckdmcmdkfkd çok pardon tutamadım kendimi
Tamam da sıkıldım bekle bekle. Ne zaman kalkacağını öğreneceğim bir uygulama var mı?
Şehiriçi otobüs mü hayatım
Evet 😊
Hangi şehir
Bitlis
Şehrin internet sitesinde var olabilir kalkış saati
Kalkmadan öncesinde öğrenmek istiyorum
Ne çok şey istiyorsun yaa 😂😂
Kalkmadan önce bilmem lazım😊
Kalkınca bilsen nolur 🙃
Seyahatten tat almam öyle
Sürprizlerden hoşlanmaz mısın yani
Kalkmadan önce bileyim heyecan olsun😊