İnternet & Teknoloji Böyle bir hesap bana takip isteği göndermiş, ne düşünmeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle bir hesap takip yollamış. Hesabın ismi de “bitti artık uyan” tarzında bir şey. Gazla mı korkağım acaba Böyle bir hesap bana takip isteği göndermiş, ne düşünmeliyim? Cevapla Takip Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
duvarmenkeroş Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kabul etme adam gibi yazmıyorsa ya trildur ki boş ver ya da amacı kötüdür 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadace takip edersem yazabilir Yorumla duvarmenkeroş +1 yıl Takip etme yazmazsa hep yazmasını bekleyeceksin ve en sonunda yazacaksinYazarsa karşılık verirsin bilemem ama seversen sen de karışık ver abartı olamayacak şekilde Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Knk paranoya misin? Instagram da her gun sacma sapan bi suru kisi istek atiyor zaten. Herkese oluyor yani 1 0 Yorumla
mrfeyn Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl İhtimal çok. Troll olabilir, peşinde olan birisi olabilir, gizli aşık olabilir. Çıkar kokusu 1 5 Yorumla Soran +1 yıl İletişime geçmeli miyim Yorumla mrfeyn +1 yıl Hayır, saçma olur. Kendisi geçmesi gerekir Yorumla Soran +1 yıl Peki takip isteğini kabul edip, geri takip etmem? Yorumla mrfeyn +1 yıl Bu sana kalmış. Nasıl istiyorsan öyle yap Yorumla mrfeyn +1 yıl Bi önemi olduğunu düşünmüyorum. En fazla engellersin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana da geliyo jdkslxlc salla gitsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İsteği kabul etmiyim yani öyle mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etme neden etcen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kabul etme adam gibi yazmıyorsa ya trildur ki boş ver ya da amacı kötüdür
Sadace takip edersem yazabilir
Takip etme yazmazsa hep yazmasını bekleyeceksin ve en sonunda yazacaksin
Yazarsa karşılık verirsin bilemem ama seversen sen de karışık ver abartı olamayacak şekilde
Knk paranoya misin? Instagram da her gun sacma sapan bi suru kisi istek atiyor zaten. Herkese oluyor yani
İhtimal çok. Troll olabilir, peşinde olan birisi olabilir, gizli aşık olabilir. Çıkar kokusu
İletişime geçmeli miyim
Hayır, saçma olur. Kendisi geçmesi gerekir
Peki takip isteğini kabul edip, geri takip etmem?
Bu sana kalmış. Nasıl istiyorsan öyle yap
Bi önemi olduğunu düşünmüyorum. En fazla engellersin
Bana da geliyo jdkslxlc salla gitsin
İsteği kabul etmiyim yani öyle mi
Etme neden etcen
Hiç bir şey düşünme spam de geç
Bu gizem merakı nedir ya 😀
Seni öldürecek