Şu sanaldan birinden hoşlanma etkilenme durumu nedir?
Sanaldan birine ne kadar güvenilir ki?
Sanaldan birine ne kadar güvenilir ki?
reelde tanıdığın insanlar burdakilerden çok da farklı değiller aslında. sadece içindeki haywanı daha rahat dışarı çıkarabiliyor burada insanlar. dışarda buradaki gbi rhat dawranamıyorlar. yani söz konusu güwense ha dışarısı ha burası... İnsan olan kendini her yerde belli eder.. sanalda tanışıpta 6 yıldır konustğm bir kaç samimi arkdşm war erkek ve kız.. hayat dışarıda artk eskisi gbi değil. sanalda tanıyp bir ömr mtlu olblrsn. sna farklı yerlerdeki aynı düşncede sewblcğn insanları karşına çıkarbiliyor. fırsatları kaçırmamak lazım derim ben. gerisi sna kalmış.
Benim başka sitelerden tanıştığım bayanlar oldu. sadece whatsapp'ten görüşüyoruz, dertleşiyoruz. Güvendiğimiz için de her şeyi anlatıyoruz birbirimize. Erkekler de oldu, onlarla da halı saha maçı yapıyoruz. Güvenilir yani, konuşursun, sonra anlarsın ne olduğunu:
reelde ne kadar dürüst ne kadar yalancı varsa, burada da aynısı hiç farkı yok bence
şimdi herkes derki sanal diye bol keseden atıp yalan söylerler
bende şunu iddia ediyorum, bir yandan sanal diye atan varsa, onlardan daha fazlada, ''ya burası sanal nasıl olsa, doğruyu söylersem birşey kaybetmem'' diye düşünen ve dürüst olanda var
Bence güvenilmez inmidir cinmidir bilemezsin ama ciddi ciddi mutlu olanlar var ama bana göre değil yemez yani :D
Cevap
70Cevap
iyice tartıp değerlendirirsen elbetteki güvenilebilir. ayrıca sanal ortam artık insanların büyük ölçüde zamanlarını geçirdikleri sosyal bir ortam bir nevi dolayısıyla günümüzde dışarıda ortamında görmek = sanal ortamında görmek sayılabilir. 21. yy'ın en belirgin özelliklerinden biri. sanal ortamda tanışıp evlenen ve çok mutlu olan insanlar tanıyorum sakıncası yok bence.
Sanalda güvenip güvenmemenin bir anlamı yok ki, önemli olan reelde görüştüğünde ne yapacağı. Uzak mesafede ise, yani yüzyüze görüşemeyeceksen sürekli, hiç o işlere girme derim. İnternetten tanışarak başı yanan çok ama çok yakın bir tanıdığım var.
internette tanışırsın dışarda buluşursun. internet sadece bir aracı olur. en sağlıklısı da kendi şehrinden biri..
insanlarla arandaki o mesafeyi de her zaman korumalısın, tanımadığın biriyse mesafe daha da fazla olmalı. tanıdıkça kademe kademe azaltırsın :)
Gercekte hic tanismayacagin birisine güveneblirsin ben mesela icimi dökerim sırlarımi paylasirim tanidigim bile yargilar ama yabanci yargilayamaz
Sanalda anlaştıklarınla gerçekte anlaşmak biraz zordur, internette çok güzel sohbet edersiniz ama kafede boş boş birbirinize bakarsınız sonra da ee kalkalım madem der yolları ayırırsınız kolay değildir ama olursa tadından yenmez :) Güvenilir
güvenilir ya neden güvenilmesin ki.
biriyle otobüste, durakta, yolda, cafede tanışmaktan bir farkı yok bence sanalda tanışmanın.
Güvenilmez bence huyu nedir suyu nedir bilmiyorsun tehlikeli olabilir psikopat paranoyak olabilir var da var yani
belirli bir sınır koyarsın. onun üstüne çıkmaya çalışıyorsa güvenilmez.
Sanalla gercek arasindaki fark birinde karsndaki goruyosun yakisikli mi guzelmi neyse... digerinde ise gormuyosn... onun disiinda duygular dusunceler ayni. Hatta insan sanalda kendisini daha iyi anlatadabilir...
İnsanın kimliği sanaldayken de aynıdır. Hayvan ruhu taşıyan için her yer meradır.
sanal olmasına gerek yok ki insanlara kolay kolay güvenilmiyo bu devirde :) sonuçta çoçukta değiliz kime güvenip güvenilmiyecegını az çok biliyor insan
hoslanti olabilir bunun icin guven gerekmez ama otesi iliskiler icin guven sart buda sanal ortamda gerceklesemez
Sanaldan bir ilişki asla yürümez tabiki ama arkadaslık anlamında bişeyler olabılır en fazla Sanal ortam, tanısma ıcın bı fırsat olabılır bunu Reelde devam ettrmek gerekir elbette.
dışarda cafede otururken yanına gelıp tanışabılırmıyız veya numarasını veren isteyen kişi kadar güvenebilirsin ha dışarda tanısmısın ha sanalda aynı sey..
sanaldan bence zihniyet anlaşılabilecek bir şey. ama duygusal bişeyler için reel şart. ön yargılı da olmamak lazım.
Netten kimseye güvenmem. Hiç olmazsa canlı görüşme filan lazım yoksa reelde görüşmeden sadece nette kalır.
iyi seçersen hoşlanacağın kişiyi güvenebilirsin ama şansın %10 felan ancadır iyi yap seçimini sonra pişman olma
Eğer gerçekten biraz sezgilerrine güveniyorsan karşındaki insaanı konuşmalarından anlayabilirsin bu şekilde bir güven olabilir
Güvenilip güvenilmeyeceğine sen karar verebilirsin. Ben genelde güvenebilirlik oranını %1 olarak belirlerim.
Nerde Olursan Ol Kimseye Güvenme en azından çok kısa sürede çünkü ben kardeşini öldürenede şahit oldum kardeşim dediği dostunun sevdiğini aldığınada.. ;)
Tamamen geçici şuur bozukluğu... Modemi kapat kendine gelirsin..
doğru kişiyi bulabilirsen olurda sanalda eğriler daha çok
Bana güvenebilirsin. Çok güvenilir bir insanım ama gel gelelim sanal arkadaşlıklar pek tutmuyor o yüzden kimseye arkadaş olacak gibi yaklaşmıyorum. Zaten erkek olduğumuzdan merhaba desek abaza ilan edildigimiz için böyle gayet iyi
Reeldekine ne kadar güvenebiliyoruz ki? Pek bir farkı yok bence insanlar gerçek yüzünü hiç göstermiyolar zaten :)
Kişiye gore degsr hoşlanıyorsan sana karşı yanlış bisey yapmadysa hoslandgna inaniyorsan güvenmemek için sebebn yok
Ben de bunu anlamıyorum sanalda konuştuğun adam uzaydan gelmiyor, dışarıdakilerden bir farkı yok.
benim konuştuğum iki kişi var arkadaş olarak ve güveniyorum onlara
Güvenilir vardır ama o da yüzde 1'dir onu da bulmak mesele
Sanalda konuşup real'e dökersen güvenilebilir neden olmasın. :)
Evet en düşük bile vardır. Mesela benim ilişkim sanaldandı ve 6 ay sürmüştü.
biraz sana bağli biraz karsidaki kisiye insan sarrafiysan kimin ne olduğunu bilirsin zaten
Sanaldan görüştüğünüz kişide sonuçta insandır kişiliği va karakteri düzgün olduktan sonra neden olmasın ama iyice tanımakta fayda var... araştırmak öğrenmenin yarısıdır...
Normalde birine ne kadar güveniyorsun ki sanalı soruyorsun..
Bana guvenebilirsin mesela sanaldan konusmak icin bayan ariyorum guvenilir..
öyle biri var galiba:) iyice tanı kişiye gore degişir.. sonucda sokaktada tanısabilirdin onunla cafedede tanısabilirdin.. aynı sey
Normalde hayatta güvenılmiyor kaldı sanal hayat mı😄
Ben sanalda arkadaşlık dışındakilere karşıyım bu en sağlıklısı
Dünyada kimseye güvenemezken sanaldakine güvenmekte nedir :)
Hayır kesinlikle güvenilmez hayal kırıklığı yaşarsın :(
Hoşlanmayı bilmem de guvenilcek insan var guvenilmicek insan var
sanaldan birine sanal güvenilir yüzyüze görüşmeden kimseye güvenme
ben güvendim iki yılda arkadaşlık yaptık
sonra bazı nedenlerden dolayı ayrıldık
2-3 ay konuş. Hala devam ediyorsa gerçekten hoşlanmıştır.
1ay konuştuk hoslanms gibiydi resmimi gosterdim kardeşim demeye başladı puşt.
Resmini gösterip konuşacaksın öyle olur mu?
Güvendim güvenmez olaydim tiliililililili
Aynen :) içi boş buradakilerin :)
@gizeems_ 1 zaten güvenmem 2 benim neyi mi gördün :) 3 değişik
reelde bile güvenemiyorsun sanalda nasıl güvencen
reale dökmediğin sürece sanaldan o iş olmaz.
sanaldan reele dökersen olur.
Pek güvenilmez burası Türkiye
Müge anlıya sormalısın
Sanalda biraz daha zor ama imkansiz degil bu isler
Cevabı en iyi sen bilirsin :)
:) peki
Eic seçte bari özet geçmiş olalım :)
:))
Sanalı geçtim ben de reelden de kimseye güvenme.
Sanaldan evlenip sanalbebek te yapar bunlar :D
Sen de sanaldan birisin..
E bizde insaniz sonucta :~)
Uzun süredir taniyorsam guvenirim 😊
kesinlikle güvenilmez.
cut.
Sana guveniyorum kankacim:)
real olmadıgı surece salla bro
erkekler daha az güvenilir olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar