İnternet & Teknoloji Monster laptop almayı düşünüyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor değer mi sizce 18 bin tl Güncellemeler+1 yıl 16 gb ekran kartı 4 gb bana yeter zaten Monster laptop almayı düşünüyorum? Cevapla Laptop Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mooodman Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Amacın taşımak değilse masa üstü al ama her yerde oynarım diyosan al parasını hak ediyor bide msı lara bak monsterde fan sesi biraz fazla 0 5 Yorumla Soran +1 yıl kendime ait odam yok koyacak yer masaüstü için Yorumla Soran +1 yıl monsterin fan sesini kısabiliyorsun sanırım programıyla öyle biliyom Yorumla Mooodman +1 yıl O zman monster al msı da fiyata ama bak derim bi Yorumla Mooodman +1 yıl Evet var kısılıyor bu seferde ısı artıyor ama bende var monster memnunum kasma donma yok Yorumla Soran +1 yıl tamam kralım Yorumla
Laden_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Malzeme kalitesi, performans, sessiz çalışma ve uzun ömür için msi almanı öneririm 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Model ne? Ekran kartı ne , ekran kartı tdp değeri ne? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben excalibur kullanıyorum memnunum. Alacağın bilgisayarın internetten yorumlarını okumanı tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Amacın taşımak değilse masa üstü al ama her yerde oynarım diyosan al parasını hak ediyor bide msı lara bak monsterde fan sesi biraz fazla
kendime ait odam yok koyacak yer masaüstü için
monsterin fan sesini kısabiliyorsun sanırım programıyla öyle biliyom
O zman monster al msı da fiyata ama bak derim bi
Evet var kısılıyor bu seferde ısı artıyor ama bende var monster memnunum kasma donma yok
tamam kralım
Malzeme kalitesi, performans, sessiz çalışma ve uzun ömür için msi almanı öneririm
Model ne? Ekran kartı ne , ekran kartı tdp değeri ne?
Ben excalibur kullanıyorum memnunum. Alacağın bilgisayarın internetten yorumlarını okumanı tavsiye ederim.
Değmez. oyun içinse Xbox almalısın