Burada bu hesabımdan başka hesabım yok. Bir kaç tane instagram hesabım var. Birisi şahsi hesabım, birisi de dil öğrenme hedeflerime yönelik. Oda bir süredir pasif kaldı. Arada girip keşfete falan bakıyorum çünkü orası neredeyse tamamen Almanca. Bir tane boş var şifresini falan unuttum oda almanca içindi aslında. Bir de şiir, söz paylaştığım bir hesap var. Pandemi dönemi evde iken uğraş olsun diye açmıştım. Onunda şifresini hatırlamıyorum. Farklı sosyal medya mecralarında da hesaplarım var ama fake hesabım hiç yok. Sevmiyorum öyle şeyleri.
İki hesabım var. Bunu daha aktif kullanıyorum. Diğeri ise tamamen mesleki amaçlı olup, sadece bu amaçla kullanıyorum. İnsanlara bir biyolog olarak yararlı bilgiler aktarmak güzel oluyor. Dezenformasyona (disinformation) karşıyım. Yani fake hesap diyemem.
İnternet & Teknoloji konusunda 473 cevap paylaştı.
4 Instagram hesabım var , birisi şahsi, birisinde içerik üretiyorum iki tanesi ne ayak bende bilmiyorum. 😂 Fake değil ama boş öyle, silmiştim en son ama kapanmamışlar sanırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
,, kendime ait özel hesabım yok Her gün fotoğraf atacaksın falan filan onunla uğraşmak istemiyorum fake Hesabım Var senelerden biri onu kullanıyorum herkese takip ediyorum fotoğraf atma derdi yok daha rahat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Burada bu hesabımdan başka hesabım yok. Bir kaç tane instagram hesabım var. Birisi şahsi hesabım, birisi de dil öğrenme hedeflerime yönelik. Oda bir süredir pasif kaldı. Arada girip keşfete falan bakıyorum çünkü orası neredeyse tamamen Almanca. Bir tane boş var şifresini falan unuttum oda almanca içindi aslında. Bir de şiir, söz paylaştığım bir hesap var. Pandemi dönemi evde iken uğraş olsun diye açmıştım. Onunda şifresini hatırlamıyorum. Farklı sosyal medya mecralarında da hesaplarım var ama fake hesabım hiç yok. Sevmiyorum öyle şeyleri.
İki hesabım var. Bunu daha aktif kullanıyorum. Diğeri ise tamamen mesleki amaçlı olup, sadece bu amaçla kullanıyorum. İnsanlara bir biyolog olarak yararlı bilgiler aktarmak güzel oluyor. Dezenformasyona (disinformation) karşıyım. Yani fake hesap diyemem.
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Vallah billah dadı duzu yok feykliğin varsa yoksa kendim olarak varım tuba sueda ve mor lotus çiçeği nerede varsa o benimdir, net.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
4 Instagram hesabım var , birisi şahsi, birisinde içerik üretiyorum iki tanesi ne ayak bende bilmiyorum. 😂 Fake değil ama boş öyle, silmiştim en son ama kapanmamışlar sanırım.
,, kendime ait özel hesabım yok Her gün fotoğraf atacaksın falan filan onunla uğraşmak istemiyorum fake Hesabım Var senelerden biri onu kullanıyorum herkese takip ediyorum fotoğraf atma derdi yok daha rahat
Bana bi iyilik yapar mısın?
Eğer Instagram'dan eski sevgilimi stalkla falan dersen yapamam vallahi
Kişisel hesabmdan hariç sayfa olarak kullandgm 2 hesabm daha var instada bri yemek sayfası diğeri doğa reami paylastgm başka yk 😅
Twitter hesabım..
Adımla orada değilim..
#Vesselam
İnstagram ve Twitter var çünkü şahsi hesabım yok gündemi falan takip ediyorum
Şu ana kadar fake hesap kullanmaya ihtiyaç duymadım, bundan sonra duyacağımı da hiç mi hiç düşünmüyorum.
var ınstgaramda oda olaylardan gerı kalmıyım dıye fjgufrrhyı
Yok. Sahte hesaplari da sahte insanlari da sevmem.
Hayır yok. Orijinal hesaplarımı da geçen sene kapattım.
Hayır, yok. Hiç de olmadı.
Hayır yok, gerek duymadım hiç böyle şeylere.👀
Fake hesabım yok
Var olmaz mı ama fake oldugunu asla anlayamazsın asırı prıfosyenelim
Var var. 😄
Sizden bir şey isteyebilir miyim?
@ayseen7 Ama yeter birinden iste artık bir şeyi herkesin yorumuna yazma dostum
Hangisi cevap verirse diye yazıyoruz herhalde
Var instagramımı kapattığım için canım sıkıldı fake hesap açtım sadece sevdiğim sayfaları takip ediyorum
Fake hesabım hiç yok
Açalım sana da fake hesapndd
Yok kalsın 😅
Hayir yok