Ben telefonumu hergün şarj ediyorum sizce bu zararlimi siz kaç günde bir şarj ediyosunuz
Günde 2
Hergün
2 günde bir
3 Günde bir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
6000 mah batarya var bıraksam kendi kendine ava çıkmış bordo bereli gibi şarjı bitmiyor 2 hafta dayanır en az ama 2 el call of duty mobile gir anında azalıyor günde 2 kere şarz etmem gerekir evdeydem sürekli ama 24w turbo şarz desteğim var böylece 1 saat 15 dakika gibi bir sürede full şarza ulaşıyor ilk 1 saatte kendi halinde 70 civarına çıkıyor call of duty yi 4k 120 fps oynadığım için şarzım bitiyor :D
Cevap
19Cevap
2 kere
A şıkkını seçenlerin iphone kullananlar olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam :D
benim bazen B, bazen C. kullanım durumuma göre biraz da.
Şöyle ki Çok Oyun Oynazsam Pek Şarj etmeye gerek kalmıyor Ekranda payı var tabi QHD Ekrana sahip 1440x3040
2 kere 3 kere batarya sağlığı iyi olmasına rağmen sarjdayken kullanırsak ekran da sararma oluyo bunu fark ettim tabi sıcak ortamdaysan
Telefonum Samsung saat 9 gibi şarj ettim diyelim eversi gün yine 9 da şarj ediyorum çok memnunum 1 gün boyunca yetiyor ha birde şarj ederken wifiyi kapatıyorum arkada çalışan uygulamalar bataryayı bozmasın diye
Evet tabiki şarjda iken hiçbir şekilde dokunmamak ve veri çalıştırmamak lazım internet açık olduğu için de güncellemer senkronizeler kendi kendiliğinden yapılıyor ve bataryayı yoruyor
Hergün ediyorum ancak çok yoğun kullanmazsam öteki günü çıkardığı oluyor.
iPhone telefona sahip olduğum için günde 5 kere şarj ediyorum hatta şu an şarjda wesmçşlsöd
Modeli nedir?
iPhone 8
3 günde bir falan normalde ama son zamanlarda hep dışarıda olduğum için her gün
Sabah sarz ediyorum oglen bidaha gece bidaha bataryanin anasini belledim çünkü
poco x3 nfc kullanıyorum. çok kurcalamasam eminim 3 günü zorlar ama 24 saati çıkarıyor yine de.
Hafta da bir şarj ediyorum yetiyor 😂
Genellikle 1 bazen 2 defa
Şarjım çabuk bittiginden 2-3
Günde 1 kere bazen de 2 günde bir.
bazen 2 bazen 3 kere :)
Günde maksimum 2 defa
Bir ya da iki
Günde bir kez.
İki kere ya
Arabada 5 evde 15
Günde bir
Bir defa yetiyor