Yeni insanlar ile tanışmayı çok seven birisiyim ve herkesin bir hikayesi var yeni insanlar ve hikayeleri hep ilgimi çekmiştir. Dürüst ve ahlak sahibi olduğu sürece insanlar ile sohbet etmeyi çok seviyorum. Karakter yoksunu insan dünya güzeli olsa uzak dururum. ALLAH (C. C) yargılamadığı insanı yargılamak hiç haddime değil, görüşmek istemiyorsam uzak dururum görüşmek istemeyene iyi günler dilerim. Yüzyüze çok insanla tanıştım hatta eşimle internet ten tanışıp evlendik ve dün 15 yıl oldu 🙂
İnternette yeni tanıştığınız bir insanda en öncelikli dikkat ettiğiniz husus nedir?
Benim internette tanıştığım insan ile ilk önceliğim onu 1 ay tanıdıktan sonra kendime yakın hissedersem buluşmak oluyor, çünkü ne kadar uzak kalırsan o kadar mesafe artar aranda. Buluşup bir kahve içip onu yakından tanımak önemlidir.
Yengeyle evlenmişsin ama hala gözün dışarıda gibi mi?
Ben de internetten bir çok kızla tanıştım. Hatta bu siteden bir çok kızla tanıştım telefon numaraları bile var. Bir tanesi bana biraz bağlandı ama ben bunu istemiyorum. Mesafeler biraz fazla sanaldan aşk olayına pek olumlu bakan birisi değilim.
@bluer5757 hayatta kendine yapacağın en kral yatırım olur emin ol.. manken gibi kızlarla arkadaşlık kurarsın.. özgüvenin hayata bakış açın değişir. Hayalini kurduğun şeylere doyarsın.. öyle yakışıklı bir tip olmanada gerek yok kendine bak eğlenceli ol yeterli.. 2 yılda öğrendim. Valla türk kızlarının egosundan özgüvenim yerin dibindeydi ilgiye sevgiye muhtaç bir insandim sağlıcakla kal dostum.. öğrendiğinde Birgün beni hatirla görüşürüz 🙂
Gençler yaş 42 hem Türk hem yabancı çok fazla genç kızın ilgi odağı oldum hep, yakışıklı değilim ancak sempatik canayakın ve dürüst bir insanım. Yabancı kızların en çok önem verdiği şey kurduğu iletişim ve dürüstlüğünüz, Türk kızları ise sadece kaygıları ve beklentileri üstüne sizinle iletişim kuruyor.
Gerçekten haklısın egoları çekilmez çok seversin sevgini kullanırlar bitirmek istersin başına bela olurlar kezban tiplerine bakmayıp güzellik kraliçesi gibi gezerler etrafta bakımsız olurlar dirdirlari zaten bitmez daha çok sayilirda neyse
Bide abi bazen hava atmak için yabancı erkekle evlenirmisiniz diye soru soruyorlarya gülüyorum rus sitesinin blogunda okudum türk kızlarına iğrenç yaziyolardi