internet hızına bakar mısınız ya 5 mgit bağlantı hızı mı olur 20 25 mgbit bağlantı hızı vardı bugün 5 10 böyle rezil bir ülkede yaşıyoruz

internet hızına bakar mısınız ya 5 mgit bağlantı hızı mı olur 20 25 mgbit bağlantı hızı vardı bugün 5 10 böyle rezil bir ülkede yaşıyoruz

Gel Bir de Bana Sor 😅 Afedersin Bk gibi Çok yavaş Bağlanıyor İnternetim Bitti bu yüzden maalesef Psiphon Pro diye uygulama var Nasıl Oluyor saq İlk İndirdiğim Denediğimde Şaşırmıştım İnternet yok ama Bağlanıyor Sevindim ama ağır olduğunu Fark edince sevincimin içine etti Adi Herifler Ücret Ödemeden Hızı Yükseltmiyorlar

Ödemiyorum Zaten Böyle Sahtekar Paraci uygulamaya değmez Madem Yardımcı Olmak İstiyor sunuz o zaman hız Sınırı Koymayın mk Ne Kadar Söyleyim mi 2 Mb hız sınırı Evet yanlış Okumadın Oyunlara hiç bağlantı kurmuyor zaten İşte KS giriyor idare eder açıyor Hiç girmemesi daha kötü elbette ama buda iyi değil İnternet alacağım zaten bittiğinde geçici idare etmek için kullanıyorum bu uygulama boşta kalmamak için
Bir güneş patlaması yaşandı, dün sanıyorum. Öyle bir şeyler okudum, yüzeysel göz attım aslında. Tüm NET sağlayıcılarında bu ara sıkıntı olabilir. Bizden daha iyi teknolojisi olan ülkeler (şehir elektriği merkezi bilgisayara bağlı olanlar gibi) 1 hafta karanlıkta kalabilir şeklinde bir haberdi.
Ilgimi cektiniz
İlginiz, göz ucuyla okunmuş bir haber üzre, çekilmedi umarım.
Tabiki hayır
-Nedir peki ilginizi çekmeye sebep olan o durum?, şeklinde bir soru, ağzımdan çıkmak için debelense de, sorarak yine 2 kelime ile cevap verme töhmeti altında bırakmayayım sizi endişesinden, susmayı tetcih ediyorum. İyi çalışmalar/günler.
*tetcih ----> tercih.
🤭🤭🤭
Inanilmaz detayli bi anlatim Sekli hosuma gitti o yuzden yazma geregi duydum lakin son yazdiklarinizdaki istihza eder haliniz pek sevilir değil
Haklı olabilirsiniz. Etrafımda dönen olaylardaki aciliyet ve panik rüzgarı, biraz sinirlendiriyor beni açıkçası. Yorumumda bunu yansıtmak istemezdim, fakat öyle oldu sanki, bilinçdışı. Kolay gelsin...
Birçok direkte fiber bağlantı yok birde kapasiteleri düşük bunu afet olduğunda en net şekilde gördük firmalar iş görsün yeter mantığı ile bakıyor yaptıkları yatırım devede kulak kalıyor
Türk Telekom 50 mb arada sıkıntı çıksada çok memnunum.
45 - 52 mb arası geziyor.
Cevap
3Cevap
Bazen oluyor, bence aramayı dene
Turkiye de internet hızları cok düşük ya benim de oyle maalesef alt yapi adamakilli yok sadece şehrin merkezlerinde var Guney Kore bu konuda cok gelismis ulkelerden biri internet hizlari muazzam 5g ye 2017 de mi ne gecmislerdi yanlis hatirlamiyorsam bir de Rusya var havasi soguk olmasina ragmen internet hizlari olagan ustu hizli sana tavsiyem gecebilirsen TurkTelekom a gec ben memnunum sinirsiz internet 1000mb a kadar Şu an kampanyali 155₺ 2 yil taahhutlu
türksat kablonet 1000mbps interneti 290 liraya veriyor yarın aboneliği yapacağım inşallah faydası olur
türknet pilot bölgelerde aynı hizmeti 130 liraya sunuyor türkiyede belli noktalarda var. birini arkadaşım kullanıyor İstanbul'da gayet memnun. aldığı en düşük hız 900 falan
Kullandigin internet agini aramalisin. Altyapin kotu buyuk ihtimalle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?