Özellikle öğrenci arkadaşlardaki 15 20 bin liralık cihazları görünce çok şaşırıyorum 😂

Bütçeme göre telefon kullanırım
Bütçe ve telefonumun ilgisi yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Özellikle öğrenci arkadaşlardaki 15 20 bin liralık cihazları görünce çok şaşırıyorum 😂

Biraz Keyfime Göre Diyebilirim 😅 Çünkü Her Telefona şu olsa da olur demem Donanım İşlemci Performans bakarım ki seçimimi Samsung Galaxy S10 dan yana kullandım Bi Akıllı Telefon da Önemli olan İşlemci Performans ve Bataryadir birde Kamera Geri kalan donanım fazla önemli değil
Her zaman Amiral gemisi telefon alıp kullanırım.
Orta seviye vs bana hitap etmez.
Bu televizyon, çamaşır makinesi, klima dahil her zaman herşeyin en iyisini alırım.
34 yıllık evliyim bugüne kadar bir hatam (Ariston) dışında hiçbir ürünüm bozulmadı.
Bütçeme göre hareket ederim. Param olsa bile fazla abartmam 😂
Keyfime göre istesem ıphone alabilirdim ama ıphonecu değilim
Ne aldın
Huuaweeeyyyy
Hahahaha
Bilmeyenler için 😅 https://youtu.be/fS7WkdW-p48
Ya hahah😂
Teşekkür ederim
Cevap
12Cevap
Bütçeme göre
bütçeme göre karşılaştırmalar yaparım ve hangisi daha iyi ise onu alırım. f/p candır.
he telefon bozulmadığı sürece de keyfime göre değiştirmem.
Telefonda çok işim olmadığı için düşük bütçeli bir şeyle 3-4 yıl idare edebilirim. Ben parayı bilgisayara yatıran tiplerdenim.
Telefonu ağzına sokmak istediğim yaratıklar var keşke insan olsalar
Telefonumu satsam 200 tl bile vermezler o kadar eski model. Sözde akıllı telefon benimki.
Keyfime göre. Mesela milyar dolarlarım da olsa Iphone almam. Ben samsung ile daha keyifliyim.
Keyfime göre kullanıyorum , hızlı ve şarjının uzun gitmesi yeterli benim için 👍🏼
iPhone harici hiç telefon kullanmadım. 11 kullanıyorum.
şuanlık bütçeye göre param çook olunca keyfıme göre kulanıcam bı guzel telefon alıcam
Keyfime göre takılsam borca girer illa iphone alırdım fakat durum ortada 😅😬
Doğru orantılı diyeyim
Bütçe tabii
Bütçeme göre
Bütceme ve modeline göre
Bütçeye göre.
Keyfime göre
Bütçeme gore
Bütçeme göre
keyfime göre 💸💸
Anladiim
Keyfime göre