Yanınızda biri varken de telefonla ilgilenir misiniz? İlgileniyorsanız yanınızda kimin olması telefonunuzu unuttuurur? :D

Yanınızda biri varken de telefonla ilgilenir misiniz? İlgileniyorsanız yanınızda kimin olması telefonunuzu unuttuurur? :D

Hayatta yapmam (acil bir konu yoksa) çünkü hiç de doğru bulamadığım bir devinim. Açıkçası bu durumu karşı tarafa yönelik saygısızca davranış olarak görüyorum.
Genelde hep aynı kişiler olduğu için sürekli görüştüğüm kişiler olduğu için konuşacak konu kalmıyor biraz sohbet edip telefona bakıyoruz genelde yeni biri olmalı veya özel olmalı
Cevap
12Cevap
Yanımda kim olduğuna bağlı
Ya dostum sorma, ulen görüyorum cafede oturuyorlar sığır gibi, hepsi kafasını telefona gömmüş. Lan 2 lafın belini kırın. E konuşmayacaksanız neden buluşuyorsunuz? Bak dellendim yine :D :D Dil altımı getirsin biri :D :D :D
Sevgilim olunca ne o eline alıyor telefonu ne ben , çantasına koyuyorum ilgim alakam kopuyo bu dünyadan
Hayir yapmak yapanlada isim olmaz. Wegen gibi o ne, saygisizlik olarak görüyorum
Bunu pek yapamıyorum karşımdaki insanın kötü hissettiğini düşünüp onunla ilgileniyorum.
Hayır ilgilenmemem, tek bir şartla ilgileniyorum. Muhabbet sıkıcıysa yoksa saygım var
Nefret ederim madem öyle neden görüştük ki evlerimizde teelfondan konuşurduk yani
İnsanlar kaçmak için telefonla ilgileniyor bide bağımlısı olduk habire telefona bakıyoruz
sevgilim unutturur.. bir anı ölümsüzleştirmek için alırız telefonları
Bazen, önemli bir mesaj vs gelirse ya da yanımdaki insanın muhabbeti sarmazsa evet
Bazen ama çok abartmadan
Telefonu masaya koyarım hoş olmaz yoksa
Sevgilim varsa ilgilenmem
Yanımda olan kişiye göre değişir.
Büyük saygısızlık elime almam önemli olmadıkça
karşımdaki ilgilenirse el mecbur
Muhatap olmak istemediğim biriyse
acildeğilse hoş olmaz
Evet ilgilenirim
Bazen
Evet
Evet ilgilenirim