Evet farkındayım.. ama bunu yeni öğreniyorum ondan bı şaşkınlık oldu.. üretim konusunda her parçayı üretmek çok büyük masraf.. onun yerine alanında en iyilerden parça malzeme tedariği yapmak akillica
Apple in CEO'su felanmisin... para konusunda çok yanılıyorsun.. maddiyato iPhone ile ölçüyor bide.. asgari ücretle çalışip kendini takside baglayanlarda senin gözünde zengin oluyor 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilmiyordum
Gayet normal, bazı parçaları üretmek için ciddi büyük yatırımlar gerekiyor. Örneğin dünyada 3 tane ekran üreticisi var. Samsung, LG ve AU Optronics.
Evet farkındayım.. ama bunu yeni öğreniyorum ondan bı şaşkınlık oldu.. üretim konusunda her parçayı üretmek çok büyük masraf.. onun yerine alanında en iyilerden parça malzeme tedariği yapmak akillica
Sonuca bak sen kusursuz bir cihaz 13 pro max almaya para olmayınca böyle oluyor herhalde
Ne alaka? Bilgi amaçlı paylaşımdi bu bı nevi
Ayrıntıda gülme emojisi koymam "Apple" gibi bir markayla sanki dalga geçiyormuşsun hissi oluşturdu
Apple in CEO'su felanmisin... para konusunda çok yanılıyorsun.. maddiyato iPhone ile ölçüyor bide.. asgari ücretle çalışip kendini takside baglayanlarda senin gözünde zengin oluyor 😂