İnternet & Teknoloji Teknolojik ürünlerde ÖTV kalkarsa ilk alacağınız ürün ne olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Lan bu konu ne alaka birisi şunu düzeltsin sevabına Teknolojik ürünlerde ÖTV kalkarsa ilk alacağınız ürün ne olur? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Telefon 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 496 cevap paylaştı. Alacak bir şey yok eksik yok. 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Anladık zenginsin herkes biliyor zaten : ) Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Ne alaka yaaa🤣 Yorumla Soran +1 yıl Eksik yok herşeyim var şu havalara bak sanki ejderhası var : ) Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Evet var😏 Yorumla Soran +1 yıl Bi tur versene Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Ejderha dövmem var😏 Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Benim gibi mavi gözlü🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bende gerçek sandım trollendik Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Yooo gercek Yorumla Soran +1 yıl Görebilir miyim Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Maalesef mümkün degil. Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Telefon ile baslardım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telefon
Alacak bir şey yok eksik yok.
Anladık zenginsin herkes biliyor zaten : )
Ne alaka yaaa🤣
Eksik yok herşeyim var şu havalara bak sanki ejderhası var : )
Evet var😏
Bi tur versene
Ejderha dövmem var😏
Merak ettim
Benim gibi mavi gözlü🤣🤣
Bende gerçek sandım trollendik
Yooo gercek
Görebilir miyim
Maalesef mümkün degil.
Telefon ile baslardım
Hiç bir şey