Selamlar Şimdiden Hayırlı Sabahlar Günaydın Diliyorum Çünkü Gecenin Bitmesine Az Kaldı Sabah olacak 😅 Saat şu an 04:49 Akıllı Telefonunuzun Ekran Boyutu Uzunluğu Kaç İnch Memnun Musunuz? Benim Akıllı Telefonum Ekran Boyutu 6.1 İnch Ben Memnunum 😊⭐ Ama Biraz Daha Uzun Olsun İsterdim Tabi Önceki Akıllı Telefonum dan Fark Atıyor 😅 Bi Önceki Telefonum 5.5 İnch Boyutunda İdi Bu Şimdiki 6.1 İnch Samsung Galaxy S10 Bu Arada Peki Sizlerin Telefonlarınızın Ekran Boyutu Kaç İnch Memnun Musunuz?
Akıllı telefonunuzun ekran boyutu uzunluğu kaç i̇nch, memnun musunuz 📱?
6,7 inç. Ama rezalet duruyor ön cepte. Bir de kadın bacağı (ne demekse, tarif olarak ön baldır böyle fazla kavisli) var bende. Düz zemine oturmayınca koca bir dikdörtgen ğööh diye duruyor cepte. Canlandır gözünde, anladın onu sen. 6 inç yeterlidir. Tabletle geziyor gibi hissettirmez.
Aynen Ya şu an ki Akıllı Telefonların Geneline Bakıyorum Başlangıç 6.1 İnch Benim Telefon da Olduğu Gibi 😅 Ben Aslında 6.7 İnch 6.8 İnç Uzunluğunda Hayalim di ama Nasip böylesine Nasipmiş 😊 6.1 bile çok Güzel tabiki de önceki telefonum 5.5 İnch di
Bunu yazmıştın Ruslar sanırım savaş zamanı bunu durdurdular. Şu an ne durumda bilmiyorum ama insanları yıllarca patlama oldu diye kandırdılar. Gerçekte patlama olmadı. Olsaydı o zaman tüm avrupa radyasyon zehirlenmesine maruz kalmış olurdu (İsminden anladığım kadarıyla Nükleer Enerji ye ilgin yüksek 😅😉😊
Evet. Türkiye de bu belaya bulaşmak üzere. Akkuyu deprem bölgesinde ve resmen bacağa sıkıyorlar.
Şu Ermenistan'daki Metzamoru kapattıramadı kimse. SSCB zamanında kalma ve doğru dürüst çalışmıyor. Bi patlarsa radyasyonu beklemeden intihar etmek gerek
Bilmez miyim? Hatta Bunun hakkında bu şekilde paylaşım yapmıştım soru yani (Mersin de Akkuyu Nükleer Güç Santral Kuruluyor Bu Durum Hakkında Düşünceniz Nedir?) Türkiye ye Çok kızıyorum bu konuda Tamam Nükleer Etkili çok güçlü bi güç ama Allah korusun bi kaza büyük Felaket yol açar Türkiye nin sonu olur Neymiş Diğer Ülkelerden Geri mi Kalacak miyiz bazı Dengesizler görüş de böyle söylüyor Aman çok önemli ya sanki Can güvenliği herşeyden daha önemli Çernobil de Kazara facia açmıştı zaten kasten olmadı ya demek istediğim hiçbir şey olmaz dersin bi bakarsın hiç beklemediğin anda patlama veya yangın olur
Hem de Büyük Cahillik Ötesi Geri (Zeka) lılık Sırf Diğer Nükleer Enerji olan Ülkelerden Geri Kalmamak için İnşa Ediyor Türkiye de Çernobili Unutmuş Türkiye Maalesef Ama Benim unutmam Mümkün Değil Tek Dileğim Bi daha yaşanmaz umarım böyle Felaket
Hmm Şöyle Oldu oraya detaylı yazmıştım araştırdığım kadarını Yangından dolayı Çekirdeğin erimesi Maddelerin bir araya toplanma sonuci oluşan koryum kütlesiymis Son Derecede Yüksek Dozda Radyasyon RadyoAktif İçeriyor Yanına yaklaşmak 30 Saniyede Ciddi Rahatsızlanma Kusma çok kısa sürede öldürüyor Muş bu madde Aralık 1986 da tesbit edilmiş ki bence radrasyon bu madde Yayıyor
Vayy Zamanında Ben de Aklımdan Geçirdiğim Modeldi Ama Samsung Galaxy S10 Serisi Aklımı çok kurcalıyor gözüm ondaydi temiz buldun S10 Tercih Ettim A71 de Kendi Segmenti de Başarılı cihazdır nasıl Genel olarak Memnun musun Oyun Oynar mısın? Hangi oyunlar @michael_k
Ben de S serisi kullanıyordum tabi S serisinin yerini hiç birisi alamaz. Ancak bundan da memnunum hiç bir sıkıntım yok. Oyun alışkanlığım pek yok, birkaç tane var yüklü sıkıntı yok kasma, lag yok.