Ya Instagram hesabım var ama hiç kendi resmim yok çekici biriyimde sarı saçlı mavi gözlüyüm ama instagrama hiçbir resim atmadım çok zaman oluyor ama insanlar özgüven siz korkar aciz gibi önyargılarda bulunuyor sizce neden şu an ağlayarak yazıyorum sinsi falan özgüvensiz olduğumu düşünüyorlar sırf resmim yok diye
ben.
instagram kullanmanın hiçbir mantıklı tarafını göremiyorum (ünlü, tanınmış insanlar hariç)
benim fotoğraf atmama nedenim
- arkadaşım yok ve tanıdığım kişileri takip etmek istemiyorum
- kendi fotoğrafımı tanımadığım insanların görmesini istemiyorum
- fotoğraf çekmenin, paylaşmanın, beğenilerini kontrol etmenin ve nedensizce sürekli bakmanın çok zaman alması
- kendi fotoğrafını çekip paylaşmanın letgo gibi ürünün fotoğraflarını çekip satışa çıkarması gibi olması hissiyatı
- ben kimim ki insanlar benim fotoğrafımı görmek istesin?
peki neden instagram kullanıyorsun derseniz...
zaten sadece 100 kişiyi takip ediyorum onlarda sevdiğim birkaç şarkıcı birkaç tane bilim insanı ve oyuncu ama insanlar bunu anlayamıyor siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
instagrama foto atmak zorunda değiliz ben de seninle ortak sebeplerden dolayı foto atmıyorum
ayrıca hayatımı milletin seyretmesini de istemiyorum
doğru yoldasın keske herkes senin gibi olsa
sizde benim gibisiniz anlaşılan ama insanlar bizim hakkımızda bazı önyargılarda bulunuyor korkak aciz gibi
genelde yaşı küçük insanlar böyle önyargılara sahipler bence. ama yine de aktif olarak sosyal medya kullanmayan insanlar yadırganıyor. halbuki ben hayatımı orada sergileyecek kadar degersiz görmüyorum. kendimi satışa çıkarmış gibi insanlara sunmayı sevmiyorum. her gün selfie çekip kendisini atanlar var, bunlar kesinlikle sorunlular :D
Hayatimda hiç instaya foto atmiyo diye birine korkak ozguvensiz denildigini duymadim
Hayır, zaten profilin fake gibi durur kimse yoksa
Ben de 4 yildir foto paylasmiyorum. Ama hikaye arada atarim)
Kanka durumumuz aynı ama insanlar bizim hakkımızda sinsi korkak özgüven siz korkak fake sahte ünlülere özenen korkak insanlar olduğumuzu düşünüyor foto atmadıgımız için sencede bu mantıklımı foto atmamak bizim tercihimiz ama bunu anlamıyorlar
Ben kendimi begenmedigim icin paylasmiyorum.
Saç renginizi ve göz renginizi neden söylediniz orasını anlamadim.
Ayrıca gülüm yapma ya üzme kendini şunu söyleyerek neden suç olsun bunu söyleyenlere de instagramın kullanma amacı sadece bu değildir. Fotoğraf paylaşma yeri değil sadece instagram.
Hayatın çok neşeli sanirim tek derdin bu heralde
Aynen Bende Foto paylasmiyom
Tercih
Senin düşüncene kimse karisamaz ztn