İnternet & Teknoloji En çok hangi sosyal medya hesabınızda aktifsiniz? Yeiss_01 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sanırım ben instada daha çok aktifim, siz? En çok hangi sosyal medya hesabınızda aktifsiniz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Hep buradayım zaten tek sosyalleşebildiğim yer burası 1 0 Yorumla
TremmM Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl bu aralar burada daha aktifim zaten instagram kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı. Burası ya da instagram başka yok. 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Burada aktifim. Soru ve görüşler için. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. KizlarSoruyor ve Instagram 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Discord 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 426 cevap paylaştı. WhatsApp 1 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4b cevap paylaştı. burada 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı. Burası ve İnstagram 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 29,2b cevap paylaştı. Instagram 1 0 Yorumla
a canerozkum Takip Et Master Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnstagram 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl facebook 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim gibi amcalar orada napayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşıtlarım oarada Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 729 cevap paylaştı. Instagram ve Twitter 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 486 cevap paylaştı. Instagram 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hep buradayım zaten tek sosyalleşebildiğim yer burası
bu aralar burada daha aktifim zaten instagram kullanmıyorum
İnstagram istersen takip isteği atabilirim 😂
Burası ya da instagram başka yok.
YouTube, KizlarSoruyor ve WhatsApp.
YouTube ve instagram
YouTube’da daha aktif takılıyorum
Burada aktifim. Soru ve görüşler için.
Twitter nadirde olsa bazen burası