İnternet & Teknoloji En iyi kahve falı uygulaması hangisi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok popüler uygulamalar bence atmasyon yapıyor artık. Çünkü çok kişi kullanıyor. Onlar dışında bildiğiniz var mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel En iyi kahve falı uygulaması hangisi sizce? Cevapla Fal Soruları En İyi Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
motherof2 Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 46 +1 yıl falladdin güzel bence. Ben 20 tl'ye Instagramda baktırdım bir hesaba ses kaydı attı ama okuyor gibiydi başka bir yerden :D 1 0 Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Faladdin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Eskiden iyiydi şu an bence çok kötü. Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl olabilir, bakmıyorum. iyi diye duymuştum.. Yorumla
busee_kmlc Takip Et Xper 1 Yaş: 44 +1 yıl Kısmet diye bı uygulama 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende onu kullanıyorum evet diğerlerine göre çok daha iyi :) bazen çok net bildiği şeyler oldu. Yorumla
marasligenc4601 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Gel ben bakim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Biliyor musun? Yorumla marasligenc4601 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Attım:) Yorumla marasligenc4601 +1 yıl Attim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
falladdin güzel bence. Ben 20 tl'ye Instagramda baktırdım bir hesaba ses kaydı attı ama okuyor gibiydi başka bir yerden :D
Faladdin
Eskiden iyiydi şu an bence çok kötü.
olabilir, bakmıyorum. iyi diye duymuştum..
Kısmet diye bı uygulama
Bende onu kullanıyorum evet diğerlerine göre çok daha iyi :) bazen çok net bildiği şeyler oldu.
Ben bakıyom at
Gel ben bakim
Biliyor musun?
Evet
Attım:)
Attim