Arkadaşlar Facebook marketplace de uygun fiyat bir leptop buldum ve alacaklı oldum. Beni wp a davet etti ancak ordan güvenli e-ticaret get acacağını söyledi bende sahibinden sitesine sonsuz olan güvenim nedeni ile kabul ettim s param güvende get sitesi üzerinden ilan bırakmış wp'tan ilan linkini atmıştı bütün bilgileri girip para ödemesi yaptım. Bu kişi kargolama yaptım ürünün kargoda kod bugün yarın gelir dedi 2 gün oldu kargo bilgisi hala yok. Bu kişiden de hiç bir haber yok telefonu kapalı.. Sahibinden. Com aradım bilgilerim cıkmadı sahte ilan falan dediler.
Ne yapmalıyım sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
dolandırılmışsın geçmiş olsun
Bilgileri elimde mevcut konuşmalar tel numarası Hesp numarası falan nasıl dolandırıcılık ki bu dolandırıcılık yanlız hapis ve para cezai işlemlerle sonuçlanıyor. Bir insan bunu nasıl göze alabilir ki pazartesi hiç bir haber gelmezse direk savcılıkdan herşeyini ip adresine kadar vercem savcılığa
tabi bir akıllı sensin
savcılığın önünde senin gibi binlerce dosya vardır
geçmiş olsun
İsterse milyonlarca olsun.. Böyle bir şeye hiç bir adalet izin veremez. Hemen o kişi bulunur gerekli ödemeyi yapıp gerekirse cezasını alır ve bunuda size bildirecem
inşallah istediğin olur
Beni dolandır sana ürün karşılığında para atmayan şerefsizdir. Yaw hangi cağdayız adamın ananaınnananskrlr
Sadece bir eksiğim oldu çok uzun zaman oldu get kullanmıyorum ne nasıl işliyor bilmiyordum attığı link o kadar orjinal ki yani şüphe derecesi sıfır ama şunu düşünüyorsun dolandırıcı olsa adamın bütün isim bilgileri TC hesap kart herşeyi telfonu Facebook hesabı elimde ne yapabilecek ki üstelik hızlı bir şekilde bu tespit edilir. Para artı hapis cezası vardır bu kişilere.. O kadar basit işse eşşek gibi niye çalışayım arkadaş enayi mi yok 1 ayda bin kişi yine dolandırırım
Dolandırcılık Suçunun Madde Metni
Dolandırıcılık
Madde 157- (1) Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası verilir.
Geçmiş olsun iyi çakmış sana sgshagshsgajahgssjsga
Ben sana bir cakarsam yerinden kalkaman yatırdığım para 7500tl e buda benim bir 2 günlük işim kamyoncu bir insanım öylelerini zevkle smmmmkkk için yine yatırırım o parayı. Gitse ki nolacak gelse ki nolacak o itleri piyasadan cekmek için keyifle attım o parayı yani her insanı kendlniz gibi sanmayın bize zevk verir kötünün anansınısssskkmmkkkk
Vereceğim 5 10 dakikalık dikecekce bu mömmq nereye kacacak sanıyrısnz yok hemen çaktı falan ben o riski her an olabilr düşüncesiyle attım o parayı niye mi yaw her şey elimde mevcut delik fazlasıyla var gitsin o düşünsün yani öyle beyin özürlüsü aldım kaçtım kurtuldum sananlar. Kardeş her ülkenin belirli bir yasası vardır. Haksız yere hak sahibi olamazsınız kim kime cakıyor. Acısını kendisi yaşayacak. Ve neyin nesi olduğu kısmen cıkacak ortaya özellikle biliniz ki devlet en çok dolandırıcılığı baskı altında tutuyor.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!