İnternet & Teknoloji Tv kumandası bozuldu, hangi uygulamayı indirmeliyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bilgisi olan yardım edebilir mi? Marka Vestel fınlux Güncellemeler+1 yıl Güncel 😠 Tv kumandası bozuldu, hangi uygulamayı indirmeliyim? Cevapla Marka Soruları Uygulama Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızıl ötesi var mı telefonda 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızıl ötesi olmazsa hangi uygulamayı indirirsen indir çalışmaz telefonun üst kısmında ufak siyah cam nokta gibi bişey olması lazım Yorumla Soran +1 yıl Var öyle bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uygulamayı indir dene ozaman Yorumla Soran +1 yıl Kaç tane indirdim olmuyor yapamıyorum 😢 teknoloji ile aram 0 km Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman kızilotesi yok telefonda git 10 lira kumandalar televizyonun markasını modelini söyle veriyor çoğu uyumlu zaten niye bu kadar uğraşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl 50 ₺ aldık on gün gitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekrar al düzgün kullan baya gitmesi lazim Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel akıl veriyorsun ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nankör o kadar yardımcı olmaya çalıştık en sonda yediğimiz lafa bak Yorumla Soran +1 yıl Beyhude Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Yardımcı olmaya çalıştın olamadın Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Android TV ise, Google TV uygulamasını 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Android değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sure kullan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sure uygulaması var onu kullan yanı Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor bide söylesen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Play Store'dan indirecek sin telefon ios ise boşuna uğraşma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızıl ötesi var mı telefonda
Hayır
Kızıl ötesi olmazsa hangi uygulamayı indirirsen indir çalışmaz telefonun üst kısmında ufak siyah cam nokta gibi bişey olması lazım
Var öyle bir şey
Uygulamayı indir dene ozaman
Kaç tane indirdim olmuyor yapamıyorum 😢 teknoloji ile aram 0 km
Ozaman kızilotesi yok telefonda git 10 lira kumandalar televizyonun markasını modelini söyle veriyor çoğu uyumlu zaten niye bu kadar uğraşıyorsun
50 ₺ aldık on gün gitti
Tekrar al düzgün kullan baya gitmesi lazim
Ne güzel akıl veriyorsun ya
Nankör o kadar yardımcı olmaya çalıştık en sonda yediğimiz lafa bak
Beyhude
Neden
Yardımcı olmaya çalıştın olamadın
Android TV ise, Google TV uygulamasını
Android değil
Sure kullan
Nasul
Sure uygulaması var onu kullan yanı