Sıcak değerleri Normal 35 derece Ram ve İşlemci Testinden geçti ama Gpu Test yapınca Geçmiyor aksi Sıcaklık değerli normal Yüksek olsaydı bozuk olduğu anlaşılırdı
Dediğin gibi olsa Ne mutlu Bana ama Sorun 3 şeyden şüpheli Power Olabilir Ekran kartı olabilir En son ise Anakart ama Dediğin gibi Ekran kartı Çip vram Arızalandıysa Birdaha masaüstü Alamyacam 😅😅
Tamam Sorunu Buldum 😅😅😅 Eski monitörü Bağladım Ekran kartını Devre dışı bıraktım Onboard Yapdım Aynı İşlemi Testleri Onboard da Denedim Hepsi Çalışdı DEMEKKİ Hırs düşmanı Ekran Kartında Çip Arıza %99
Ama Power Güç testi veGpu testi Yapınca Olay çıkarıyor bundan Bozuldukdan Sonra Kartını söktüm MACUN beton gibi olmuştu Söksen sökülmezdi o derece Ekran kartı Şüpheli olabilirmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
açmıyor derken nasıl açmıyor? cpu vs yeterince sogutuluyormu?
Sıcak değerleri Normal 35 derece Ram ve İşlemci Testinden geçti ama Gpu Test yapınca Geçmiyor aksi Sıcaklık değerli normal Yüksek olsaydı bozuk olduğu anlaşılırdı
ekran kartındamı sorun acaba
Aklımda o var ama Anakartta Olsaydı Start vermezdi Diyecem Power bank yüksek voltaj alamadığında Donmaya sebeb olabilir ama çok Nedenler Var çözemedim
disklede alakalı olabilir
Onuda test ettim
ilginç bilemedim yazılımsal derim o zaman
Dediğin gibi olsa Ne mutlu Bana ama Sorun 3 şeyden şüpheli Power Olabilir Ekran kartı olabilir En son ise Anakart ama Dediğin gibi Ekran kartı Çip vram Arızalandıysa Birdaha masaüstü Alamyacam 😅😅
başka ekran kartıyla denemelisin o zaman diğerleri olcagını sanmam :)
Öyle yapacam mecbur onun içinde Pamuk eller cebe gidecek 😅😅
başkasından bulursan iyi eski bi kart falanda olsa :D
Tamam Sorunu Buldum 😅😅😅 Eski monitörü Bağladım Ekran kartını Devre dışı bıraktım Onboard Yapdım Aynı İşlemi Testleri Onboard da Denedim Hepsi Çalışdı
DEMEKKİ Hırs düşmanı Ekran Kartında Çip Arıza %99
çünkü başka ihtimal ghelmiyor
Sıcaklık değerleri nasıl
Hepsinin Sıcaklık Değerleri Normal Stabil
Chipset ve diğer sürücüleri güncelle
Hepsini yapdım denedim Sıfırladım Tekrar yükledim Yine aynı
Ama Power Güç testi veGpu testi Yapınca Olay çıkarıyor bundan Bozuldukdan Sonra Kartını söktüm MACUN beton gibi olmuştu Söksen sökülmezdi o derece Ekran kartı Şüpheli olabilirmi
Windows güncellemesi yaptın mı eğer onboard görüntü veriyorsa stres testini öyle dene
Son olarak bios güncellemesi yap
Sürücüleri nasıl yükledin orjinal mi yoksa araç yazılım mi kullandın
Orjinal yükledim zaten İnternettede son güncel var
Reboot menüye gir
Nasıl
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!