Şirket logomuz güzel olmuş mu? Begenirseniz onaylayacağım.

Şirket logomuz güzel olmuş mu? Begenirseniz onaylayacağım.
Genel olarak güzel.
Ancak iki eleştirim var;
1- Detay çok fazla, daha basitleştirmek mümkün.
2- Benim için sakıncası yok ama bizim toplum ilüminatüyü yakalamayı sever ve mana arar, Şaş taraftaki kile vinç 🏗 haç imgesini andırıyor. Onu rütuşlayabilirsiniz.
Haddim olmayarak eleştirdim. Özür dikerim. Hayırlı olsun. 🧿👍😎
Evet onu çıkaracaz. Vinç genel olarak öyle ama yanlis anlasilmaya meil vermeyelim.
Biz farketmemistik. Sizin sayenizde farkettik
Abi ticari eleştride kırılandan bir cacık olmaz😀
Cevap
7Cevap
Evet iyi olmuş
Logo iyi ama şirket adını telaffuz biraz sıkıntılı. Söylerken ağızdan akıcı, anlaşılır şekilde çıkmıyor.
Aynı isimden başka şirket olmamalı. Latınce doktor demek doktus. Daha önce kullandığım firma adı. Heryerde kariyeri olan bir isim. Her kapı açılıyor bu ünvana
Abi akılda kalmamıza gerek olacak bir iş yapmıyoruz. Marka tescili için ünvan bulmak zaten zor. Bu ünvan yıllardır ben de tescilli yoksa biliyorum zor olduğunu orjinali doctus zaten. Millet yazildigi gibi okur diye c yi k yaptim😀
Doktus anlamı ne? Manası ne? Açılımı ne? İnşaat çizimi güzel bence kullanabilirsin
Proto latince doktor demek. Pek bilinmez çünkü online etimololoji sözlükleri yetersiz.
Aslında doctus ama okunusla telafuz ediliyordu diye eski firma adini degistim. C yi k yaptim😀
Haç'ı andıran o taraftan başka bir sorun yok logunuzda güzel arkadaşım.
Teşekkür ederim. Saygılar müdürüm🙏🙏🙏
karmasik bir logo.. ne oldugu anlasilmiyor. logoda sadelik önemlidir. kime yaptirdiniz
Güzel reklam ama harbiden olmuş
Reklam değil inanki. Yol müteahitliği yapıyoz. Burada kızlara asvalt mı satacam reklam yapim😀
Fark etmez kızlara da yürürsün yazarsın kime ne kardeşim
Reklam kıyak ama
10 sekreter alır yürürüm sorun olmaz. Yok öyle bir niyetim. Sitenin eski üyeleri bilir beni.
Kime ne kardeşim kim ne düşünüyorsa düşünsün boş ver keyfine bak
Kuledeki haç işareti gibi olmuş onun harici güzel
O vincin parçası
Çok iyi
Çok kaba sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?