İnternet & Teknoloji İnternette Kıyafet satmak için bu cansız mankenlerden hangisi daha iyi iş görür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En üstteki kıvrımlı. Dolap uygulamasından giymediğim kıyafetleri satıcam hangisi daha iyi olur İnternette Kıyafet satmak için bu cansız mankenlerden hangisi daha iyi iş görür? Cevapla İş Soruları Uygulama Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bunların üçüde devasa göğüslü manken.. Çoğu kızın bu kadar büyük değil, kıyafetler gerçekçi olmaz. Başka seçenek yok mu? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef yapay mankenlerin hepsi böyle Yorumla okuyankim +1 yıl Kıyafetin iri göğüste daha iyi duracağı için yapılan bir aldatmaca belli ki..Satın alan kişi, bende niye böyle durmadı diye kendini suçlar. Yorumla Soran +1 yıl Mankenlerle kendini bir tutmucak kadar akıllıdır sanırım. Kendini biliyorsa sadece kıyafete bakarak alır diye düşünüyorum Yorumla okuyankim +1 yıl Yok işte hitap ettiğin kesim genellikle genç yaşta olacak.Bu üç mankende ideal ölçülü kadın. Üstteki ikisi çok kıvrımlı, bence alttaki ortalama. Pek çok kıyafet için uygun olur Yorumla Soran +1 yıl Evet dogru diyosun bunu asmam gerekecek birde onu da bir şekilde hallederim heralde Yorumla okuyankim +1 yıl İki tane sehpayı üst üste koy, bunu da oturt.. Asmak zor olur şimdi, evin içine nereye asacaksın Yorumla Soran +1 yıl Ayarlıcam artık teşekkürler ☺️ Yorumla okuyankim +1 yıl Bol satışlar efenim.. Yorumla
Dahivebeyin Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cidden merağa bak yaa 🤣🤣🤣Allah baska dert vermesin hepsi ayni olan mankenler neden aralarinda secim yapin gibi paylaşılıyor acabaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi farklı birbirinden kıvrım ve uzunluk olarak Yorumla
elmira0t Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl 3. rengi de duruşu da kıyafeti güzelce belli eder. erkeklere kapatsaydın şimdi az*rlar 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Buna da yok artık demek isterdim ama her şey mümkün Yorumla elmira0t +1 yıl maalesef :/ Yorumla okuyankim +1 yıl Daha neler 😆 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Knk buna bile a*zacak olanlar var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O açıdan yüklemedim mankenin üstünde satışı daha hızlı oluyor bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunların üçüde devasa göğüslü manken.. Çoğu kızın bu kadar büyük değil, kıyafetler gerçekçi olmaz. Başka seçenek yok mu?
Maalesef yapay mankenlerin hepsi böyle
Kıyafetin iri göğüste daha iyi duracağı için yapılan bir aldatmaca belli ki..
Satın alan kişi, bende niye böyle durmadı diye kendini suçlar.
Mankenlerle kendini bir tutmucak kadar akıllıdır sanırım. Kendini biliyorsa sadece kıyafete bakarak alır diye düşünüyorum
Yok işte hitap ettiğin kesim genellikle genç yaşta olacak.
Bu üç mankende ideal ölçülü kadın. Üstteki ikisi çok kıvrımlı, bence alttaki ortalama. Pek çok kıyafet için uygun olur
Evet dogru diyosun bunu asmam gerekecek birde onu da bir şekilde hallederim heralde
İki tane sehpayı üst üste koy, bunu da oturt.. Asmak zor olur şimdi, evin içine nereye asacaksın
Ayarlıcam artık teşekkürler ☺️
Bol satışlar efenim..
Cidden merağa bak yaa 🤣🤣🤣
Allah baska dert vermesin hepsi ayni olan mankenler neden aralarinda secim yapin gibi paylaşılıyor acabaa
Hepsi farklı birbirinden kıvrım ve uzunluk olarak
3. rengi de duruşu da kıyafeti güzelce belli eder. erkeklere kapatsaydın şimdi az*rlar 😂
Buna da yok artık demek isterdim ama her şey mümkün
maalesef :/
Daha neler 😆
Knk buna bile a*zacak olanlar var
O açıdan yüklemedim mankenin üstünde satışı daha hızlı oluyor bence
Bence en alttaki