500-700 civarı tutar parçayı kendin temin edersen ki internetten gelen parçaların sağlam olup olmadığı ayrı bir sorundur o yüzden telefoncunun senden ortalama alacağı fiyat bu şekilde fazlasını isterse ki isterler verme başka telefoncuya götür
telefon açılıp kullanabiliyosan fazla tutmaz 200 civarı bişey tutar eğer hiç kullanamıyosan içinide yapmaları gerekir 2000 ne kadar çıkar telefona göre.
yaa şöyle temasssızlık gibi mi diyeyim ne bir sorun var tam çalışmıyor telefon bak ok çalışıyor ama ekranı kapattım ya sonra bayağı bir süre uğraşman gerekiyor yeniden ekranın çalışması için. Ben alt kısma bastırıyorum falan mecbur öyle geliyor geri dokunmatiği
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dokunmatik çalışıp çalışmama arasındaysa iç dış komple değişim gerekebilir telefon marka modelini öğrenebilir miyim ?
yaa arada çalışıyor aslında neden bilmiyorum ama nasıl diyeyim biraz bastırınca mı desem her neyse işte çalışıyor. Casper via a3 plus
500-700 civarı tutar parçayı kendin temin edersen ki internetten gelen parçaların sağlam olup olmadığı ayrı bir sorundur o yüzden telefoncunun senden ortalama alacağı fiyat bu şekilde fazlasını isterse ki isterler verme başka telefoncuya götür
hmm okk off yenisini mi alsam yine de zaten kaç kez yaptırdım
en az 600 liradır
Ekrana bagli telefona bagli
en pahalısı 2000 e kadar çıkar
e yuh yeni telefon alırım onu değiştireceğime
telefon açılıp kullanabiliyosan fazla tutmaz 200 civarı bişey tutar eğer hiç kullanamıyosan içinide yapmaları gerekir 2000 ne kadar çıkar telefona göre.
Casper Via A3 ekran değişimi fiyatı 500 TL intarnette yazıyor bakarsan
yaa şöyle temasssızlık gibi mi diyeyim ne bir sorun var tam çalışmıyor telefon bak ok çalışıyor ama ekranı kapattım ya sonra bayağı bir süre uğraşman gerekiyor yeniden ekranın çalışması için. Ben alt kısma bastırıyorum falan mecbur öyle geliyor geri dokunmatiği
hmm telefoncu da para alsa çıkar 700 e
yane
Telefon markası ne önce bir onu yazaaydın
Kullanabiliyon mu
Marka model
yazdım
700tl
Marka model ne en az 800 den başlıyor
yaa çok ama. casper via a3 plus
Fark etmiyor her şey zamandı.. zamanla ekran basmaz
Zamlandi*
Allah Allah