Instagram hesaplarını dondurdum Facebook Twitter tiktok falan da kullanmıyorum şu an sadece wp kullanıyorum bir de YouTube da faydalı bulduğum videoları izliyorum ve vaktimi daha iyi değerlendirmeye

başladım
Instagram hesaplarını dondurdum Facebook Twitter tiktok falan da kullanmıyorum şu an sadece wp kullanıyorum bir de YouTube da faydalı bulduğum videoları izliyorum ve vaktimi daha iyi değerlendirmeye

başladım
Yalan yok abartısız Dün tam 10 saat telefon elimde birinin telegramdan aramasını bekliyorum altı üstü 2 dakika sesini duyacam en son narsist köpek ne desin iyidir arayamam dedi bende halatlar koptu tabi sonra olan oldu
Hayatımız sosyal medya olmuş
Sosyal medya hayatımız olmuş
gün içinde vakit buldukça bakıyorum çok oyalanmamaya çalışıyorum
Cevap
19Cevap
Her gün kullanıyorum genelde 10 saat
Bir ara baktım 13 saat diyor geriye kalan 8 saatini uyuyarak geçirdiğime göre 3 sattede mecburi ihtiyaçlarımı görmüşüm yani zamanımızı hiç uğruna o kadar çok alıyor ki.. bende bağımlı katagorisindeyim maalesef
Şunu diyeyim her güzel şey bu en sevdigin en çok zaman harcadıgın bir aktivite olsa dahi çünkü insan dogası gereği sıkılır zaten sosyal medyanın kötü ve iyi yanlarıda var ama alışkanlıkta var başka yapacak bir şey bulunamaya biliyor ben de çok sildim yükledim ama sildiğim zamanda sosyal medyasız her şeyden kopmuş gibi oluyor sanada olmuştur ama zararı olacagınıda düşünmüyorum kullanmasan kafan rahat olur eger sosyal medyasız daha rahat iyi hissediyorsan.
Bende aynı sen gibi yaptım ama burası da vaktimi çok alıyor
Bana da aikem izin vermediği için kullanmıyorum wp çok değil de youtube dan dizi ve birkaç takip ettğim kişilerin videolarını izliyorum zaten baya zaman harcamış oluyorum
Hiç bilmiyorum ama ben daha çok notebookumdan dizi izleyen biriyim.
Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, Pinterest hesaplarım var.
Günde rahat 8 saat geçiriyorum
En az 8 saat zamana harcıyorum rahat yani
gün içindeki moduma göre değişiyor
Maalesef saatlerce
Okul hayatımda çok vakit ayırıyordum ama iş hayatına girdiğimde çok vakit ayıramıyorum
Yalana bence gerek (herkes) hemen hemen gününün birçoğunda fazlasını harcıyor (uz)
Günde maks 3 saat gider
Ben wp KS ve başka hiçbir şey kullanmıyorum
Bıraksalar bütün günümü harcarım ya
Şu sıralar çok fazla
Çok fazla bırsuru aşırı derecede
Halid bin Velid (Ra),,
İnstagrama haftada 19 saat
Boş bişeye zaman harcamam
Belli olmuyor bu Bos zamanıma göre değişir
@andromedan1kız hey
11 saat
Coklk