Arkadaşlar erkek kardeşim eşinden boşanıyor. Google haritalardan bizimle sürekli konumunu paylaştı. Bir baktık kapatılmış paylaşım ve ben yapmadım diyor. Ayrılmakta olduğu eşi Google şifresini aldıysa bununla kapatabilir diye düşünüyorum. Bütün şifrelerini değiştireceğiz. Mail banka alışveriş sitesi vs nelere dikkat edelim başka. Boşanmakta olduğu kadın iyi biri değil korumamız gerek.
Google Şifreniz Başkasının Eline Geçerse Neler Yapabilir?
İnternet & Teknoloji konusunda 413 cevap paylaştı.
Yeni bir telefon hattı ve Yeni bir e posta ile tüm şifrelerin güvenliğini yenileyin telefon hattı da mümkünse sizin üzerinize olsun ki kimseler düşünmez
Yav öyle diyosun da canını vereceğin insana şifrenı noye vermıceksın. kişiye göre değişir bu durum. ha o kadının eline geçmemelıydı ona katılıyorum tabi
:) e ii. sana bi tavsiye. dunyanın en guzel duygusu guvenmek ve guvenılmektir. yalanlar üzerine bi hayat yaşamamak için. şimdi sohbet benım için de bitmiştir 😀
Doğrulama ayarlarını da değiştirelim evet. bir de maile bakacağım kendıne yönlendirebilir maili. öyle bir şey yapmışmı bakayım. çünkü Google harıtalardan bir baktık kendıne paylaştırmış kardeşimin telefonundan