İnternet & Teknoloji Mobil internetiniz kaç günde bitiyor? motherof2 Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Gittiğimiz yerde internet olmadığı için 1 günde 4 gb bitti tekrar tekrar almak durumunda kaldım :D Mobil internetiniz kaç günde bitiyor? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. 1 ay gidiyor telefonda, çünkü genelde bilgisayardayım 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Normalde 20 gb aylik1 ay rahat giderdi de bu ay 🤦🏻♀️😪 0 2 Yorumla motherof2 +1 yıl Wifi yoksa yetmiyor ya :D Yorumla FilozofHYPATİA +1 yıl Wifi çekmiyor diye girmiyorum daKendi gb kendi ınternetim sjsjsjsj Yorumla
TheTurkishMan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl Cepte İnterneti sınırsız :) öyle bir kaygım yok:))) 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. aylık 7+2gb yani 9gb var. bir sonraki aya bile artıyor 1,5gb falan. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bitirmiyorum genelde çünkü çok az kullanıyorum he çok kullandığım zamanlarda oluyor orası ayrıda genelds bitmiyo 0 1 Yorumla motherof2 +1 yıl iyi bari Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl 25 gb internetim var, 1 ayda artıyor bile 0 1 Yorumla motherof2 +1 yıl Wifi de kullanıyor musun Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı. 2 3 hafta gidiyor, son 1 hafta otlanma dönemi 😄 0 1 Yorumla motherof2 +1 yıl hahah öyle oluyor Yorumla
asisuskun Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Komşu sağolsun be😎🤣🤣 0 1 Yorumla motherof2 +1 yıl bedava mı :D Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 1 ayı dolunca bitiyor 0 1 Yorumla motherof2 +1 yıl 1 ay yetiyorsa iyi Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evden çok çıkmazsam bir ay bile gidiyor 0 0 Yorumla
MER16 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 10 gb 1 haftada felan bitiyor neyseki Wi-Fi var 0 0 Yorumla
Pastacı89 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aylık sınırsız o yüzden sıkıntı yok 0 2 Yorumla motherof2 +1 yıl :D ne kadar ödüyosun Yorumla Pastacı89 +1 yıl 30 lari Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 895 cevap paylaştı. mobil internet kullanmıyorum. 0 2 Yorumla motherof2 +1 yıl Dışarıda nasıl oluyor Yorumla dreamliner61 +1 yıl dışarıda pek kullanmıyorum ihtiyacım olmuyor daha doğrusu.evde ev internetine işte de iş yeri internetine bağlıyorum telefonu. Yorumla
Gweyr Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl 1 ay gidiyor 0 1 Yorumla motherof2 +1 yıl 1 ay yetiyorsa iyi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benimkisi sınırsız havami atayım bari 😀😀 0 2 Yorumla motherof2 +1 yıl :D ne kadar ödüyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 170 lira falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
1 ay gidiyor telefonda, çünkü genelde bilgisayardayım
Normalde 20 gb aylik
1 ay rahat giderdi de bu ay 🤦🏻♀️😪
Wifi yoksa yetmiyor ya :D
Wifi çekmiyor diye girmiyorum da
Kendi gb kendi ınternetim sjsjsjsj
Cepte İnterneti sınırsız :) öyle bir kaygım yok:)))
aylık 7+2gb yani 9gb var. bir sonraki aya bile artıyor 1,5gb falan.
bitirmiyorum genelde çünkü çok az kullanıyorum he çok kullandığım zamanlarda oluyor orası ayrıda genelds bitmiyo
iyi bari
25 gb internetim var, 1 ayda artıyor bile
Wifi de kullanıyor musun
2 3 hafta gidiyor, son 1 hafta otlanma dönemi 😄
hahah öyle oluyor
Komşu sağolsun be😎🤣🤣
bedava mı :D
1 ayı dolunca bitiyor
1 ay yetiyorsa iyi
Evden çok çıkmazsam bir ay bile gidiyor
2 haftaya 6 GB yesim 🙄
Bitmiyor artıyor bile
10 gb 1 haftada felan bitiyor neyseki Wi-Fi var
Aylık sınırsız o yüzden sıkıntı yok
:D ne kadar ödüyosun
30 lari
mobil internet kullanmıyorum.
Dışarıda nasıl oluyor
dışarıda pek kullanmıyorum ihtiyacım olmuyor daha doğrusu.
evde ev internetine işte de iş yeri internetine bağlıyorum telefonu.
1 ay gidiyor
1 ay yetiyorsa iyi
9 günde biter
On beş gün falan
15 gün falan
bitmiyor artıyor
Benimkisi sınırsız havami atayım bari 😀😀
:D ne kadar ödüyosun
170 lira falan