İnternet & Teknoloji Kontürlü sim kart nasıl tap ettirilemez? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Polis rütbesiz memur Güncellemeler+1 yıl Bulunmayı istemiyorum ya Kontürlü sim kart nasıl tap ettirilemez? Cevapla Kredi Kartı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Numara değişikliği yapın sizde hanımefendi operatör müşteri hizmetleri arayarak 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl O ne demek öyle? 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Yani diyorumki eski sevgilim tarafından bulunmayı istemiyorum Yorumla technocrates +1 yıl Polis mi? Savcı mı? Hakim mi? Neci o? Yorumla Soran +1 yıl Rutbesiz polis memuru Yorumla technocrates +1 yıl Numaranı verme, yeterli. Yorumla Soran +1 yıl Hayır numara var ztn ama hat annemin üzerine kayıtlı ve köntürlü Yorumla Soran +1 yıl Sinyal vermemesi icin ne yapmalıyım Yorumla technocrates +1 yıl Öyle bir dünya yok. Çalışır vaziyette olduğu sürece hiçbir şansınız yok. Yorumla Soran +1 yıl Kapalıyken Yorumla Soran +1 yıl Veya en son konumu gösteriyor sanırım sinyal kesildikten sorna Yorumla technocrates +1 yıl Sinyalin kesildiği son konumu bulabilir Yorumla Soran +1 yıl Sanırım sıradan bir memura o hizmeti yapıcak degillerdir Yorumla technocrates +1 yıl Belli olmaz, tanıdığı vardır Yorumla Soran +1 yıl Yani dedigim isleri gücleri yok onunlamı ugrasırlar Yorumla technocrates +1 yıl Mantıken öyle olmaması lazım zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Numara değişikliği yapın sizde hanımefendi operatör müşteri hizmetleri arayarak
O ne demek öyle?
Yani diyorumki eski sevgilim tarafından bulunmayı istemiyorum
Polis mi? Savcı mı? Hakim mi? Neci o?
Rutbesiz polis memuru
Numaranı verme, yeterli.
Hayır numara var ztn ama hat annemin üzerine kayıtlı ve köntürlü
Sinyal vermemesi icin ne yapmalıyım
Öyle bir dünya yok. Çalışır vaziyette olduğu sürece hiçbir şansınız yok.
Kapalıyken
Veya en son konumu gösteriyor sanırım sinyal kesildikten sorna
Sinyalin kesildiği son konumu bulabilir
Sanırım sıradan bir memura o hizmeti yapıcak degillerdir
Belli olmaz, tanıdığı vardır
Yani dedigim isleri gücleri yok onunlamı ugrasırlar
Mantıken öyle olmaması lazım zaten