İnternet & Teknoloji Kablolu kulaklık radyasyon yayar mı? lodge Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her gün 10 dk kullanıyorum. Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl güncell Kablolu kulaklık radyasyon yayar mı? Cevapla Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır ben tüm gün kullanıyorum. yayıyorsa da o kadar düşük ki zarar veremez 0 0 Yorumla
annіhіlator Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Radyasyon ışın demek, her şey görünür ya da görünmez ışık yayıyor zaten. Zararlı ışın yaydığını düşünmüyorum. 0 2 Yorumla lodge +1 yıl kablosuz bluetooth kulaklıklar çok zararlaymış da o yüzden sordum. Yorumla annіhіlator +1 yıl Sanmıyorum. Yorumla
Dark_Man37 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Yaymaz. 1 4 Yorumla lodge +1 yıl kablosuz bluetooth kulaklıklar çok zararlaymış da o yüzden sordum. Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Kablosuz zararlı tabi. Yorumla lodge +1 yıl fark ne, neden biri zararlı olup diğeri olmuyor acaba Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Çünkü kablosuzda bluetooth özelliği var yani telefondan kulaklığa dalga geliyor. Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Daha çok manyetik alan yayar 0 2 Yorumla lodge +1 yıl zararlı mı vücut sağlığına? Yorumla Richardgör +1 yıl Sanmıyorum çok küçük bir güç Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Hayır yok 0 4 Yorumla lodge +1 yıl kablosuz bluetooth kulaklıklar çok zararlaymış da o yüzden sordum. Yorumla Reisaga55 +1 yıl Zararsız bende var Yorumla lodge +1 yıl doktorlar önermiyor Yorumla Reisaga55 +1 yıl Ben öneriyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır ben tüm gün kullanıyorum. yayıyorsa da o kadar düşük ki zarar veremez
Radyasyon ışın demek, her şey görünür ya da görünmez ışık yayıyor zaten. Zararlı ışın yaydığını düşünmüyorum.
kablosuz bluetooth kulaklıklar çok zararlaymış da o yüzden sordum.
Sanmıyorum.
Yaymaz.
Kablosuz zararlı tabi.
fark ne, neden biri zararlı olup diğeri olmuyor acaba
Çünkü kablosuzda bluetooth özelliği var yani telefondan kulaklığa dalga geliyor.
Daha çok manyetik alan yayar
zararlı mı vücut sağlığına?
Sanmıyorum çok küçük bir güç
her teknolojik alet radyasyon yayar
Hayır yok
Zararsız bende var
doktorlar önermiyor
Ben öneriyorum
Felç olursun kank