Merhaba bugün benim için çok önemli bi soruyla geldim lütfen bu konuda bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Biz sevgilimle yeni ayrıldık ve kendisi hala yakın arkadaşlarımda onla birlikte yakın arkadaşlarda 10 küsür kişi daha var ama hepside yeşil gözüküyor o yakın arkadaşlarımda olmasına rağmen beyaz gözüküyor. Acaba nedendir beni sessize mi aldı acaba ayrılırken suçlu olan oydu ama yinede kendisini çok özlüyorum ve tekrar buluşucaz lütfen bu konu hakkında bi fikriniz varsa bilgilendirirmisiniz.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani durum ortada
Nasıl ortada
Anlayabilirsin
Neyi anlayabilirim sessizemi almis
Eğer sevdiğin biri ise önemsemen normal ama hak eden insanlari önemse
Kısaca böyle bi olay olduysa sana yeni erkekmi yok
Var ama ben onu istiyorum...
Sen bi bayansin kendine gel
Bayan dediğin 100 tane erkek bulur daha iyisini bulursun
Birak boş ver
Ben bi erkegim hemcinslerime böyle değer verilmesinden rahatsız oluyorum bu yanlis gotu basi kalkar sonra seni de aldatir boyle insanlara birak değer verme
Şimdi tabi bende fazla tepki gösteriyorum
Karar da seçimde senin elinde eğer o da seni seviyosa devak et
Yaptiğim yorumlar için ozür dilerim
Fazla agresifleştim üzgunum
Biz 10 aydir birlikteydik ve hep birbirimize evlenme sözü verdik ilk 7 ay benle çok ilgilendi çok sevdi faka şu son 3 aydır bana çok kötü ve ilgisiz davranıyordu tüm gün yazmıyor gece güya kız arkadaşlarıyla barlara diskolara gidiyor bide üstüne gece gelicem diye bekletiyordu
Senden zevkini almiş 7 ay kullanmiş seni bide eger yakişikli ya da parasi felan varsa seni salmiş artik
Bi süre sonra canıma tak etti kavga ettik ve ayrıldık fakat ben onu hala çok seviyorum o nasıl hissediyor hiç bi fikrim yok ama onu arayıp buluşmak istediğimi söyledim oda olur dedi şimdi bana haber vermesini bekliyorum belki hiç gelmeyedebilir bilmiyorum...
Bende oldukça güzelim aslinda hatta fotolarimizi baskalarina gosterdigimizde sen buna nasil baktin diyolar kendide onla cikmayi kabul ettimde cok sasirmisti ona baktigim icin...
O seni hak etmiyor tatlım sen daha iyilerine layiksin en başta doğru söylemişim ben kavgadan sonra da oda seni istemicek artik hani isteyerek istemicek birak onu daha iyisini bulursun
Sevgi bi ihtiyaçtır ben 20 yaşindayim ama bugüne dek bi kizla selamlaşma bile selamlaşmadim çünku ihtiyacim yok sevmeye sevilmeye ihtiyacim olsa bile hani bi insani sevip onun seni sevmesi için ugraşmak ya da koşturmak bunlar çok ugraştirici işler ama ekstra olarak eğer güzelsen herhangi bir uğras sarfetmene gerek yok
Sen zaten premium tayfadansin birak o pesinden koşsun ya da sal gitsin
Çok teşekkürler moraliniz ve desteğiniz için tabii ki atlatilir ama kendisi benim ilk gerçekten sevdiğim kişiydi tüm hayatım olmuştu böyle olmasına alışamiyorum o yüzden her gün çok daha fazla üzülüyorum ama umarım geçer...
Bayan olduğunuz için mesela erkekler sizin gibi değil en basitinden ben ve hemcinslerimde benim gibiler ben hep erkeklerle takıldım onlari tanıyorum hicbiri için uzülmeye değmez degerli değillerdir
Doğru kişi sizi sizden çok sevebilendir doğru kişi sizinle everest e tırmanabilendir
Kesinlikle çok haklısınız nazik kibar ve düşünceli yorumlarınız için çok teşekkurler :)