İnternet & Teknoloji Karşı cinsin size paylaşımlarını kapatması size ne hissettirir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Sizle etkileşimi azaltmasi size hikayelerini filan kapatması size ne hissettirir? Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Karşı cinsin size paylaşımlarını kapatması size ne hissettirir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
seiji Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl sevgiliyi falan kast ediyosan höst lan nie kapatsin bisi var demek ki random tanimadin biriyse de niye umursuyosun boş ver 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Flörtse? Yorumla seiji +1 yıl flortse de sikinti var bence. senden baska flortleri olabilir gibi geldi Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Daha yakın olduğu birileri vardır kısasa kısas yapar ben de kapatırım biri bana ne kadar geliyorsa ben de o kadar giderim artık bitti 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Hayatımın özeti bu zaten... 😊 Buruk hissettiriyor ama kader... 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani☺️ Yorumla BenimHepUmudumVar +1 yıl Hanımefendiler bana hep soğuk ve mesafeliler de onu kastetmiştim... 😊 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevmiyor.Hayatında başkası da olabilir yani etkileşim azalırsa ilk düşündüğüm şey budur 0 0 Yorumla
Yorumcunuz34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bu kişi ilgilendiğim kişi felansa soğurum önüme bakarım 0 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 584 cevap paylaştı. İlgisini çeken başka birinin olduğunu anlatır.. 1 0 Yorumla
BanaTilkiderler Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Belli ki başka biri var, hiç uğraşamam. 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 390 cevap paylaştı. Mesafe gerektiğini 0 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Hayat arkadaşımsa Artık sadece komşu oğlu olur 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 662 cevap paylaştı. Mutlu olurum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye😂 Yorumla badarbungaa +1 yıl Ne kadar fazla sorunlu insan benden giderse ben de o kadar hafiflerim ,,, elleme gitsinler yeter ki , yalnız kalmaya ihtiyacım var ;)) Yorumla Lola_pink +1 yıl Nerelisin sen Yorumla
Hz_Pipicik Takip Et Xper 1 Yaş: 95 +1 yıl Umurumda olmaz suriyeli agalarla nargileye giderim 1 0 Yorumla
Anatolion4 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Kotu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne açıdan? Yorumla Anatolion4 +1 yıl Istenmemek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
sevgiliyi falan kast ediyosan höst lan nie kapatsin bisi var demek ki random tanimadin biriyse de niye umursuyosun boş ver
Flörtse?
flortse de sikinti var bence. senden baska flortleri olabilir gibi geldi
Daha yakın olduğu birileri vardır kısasa kısas yapar ben de kapatırım biri bana ne kadar geliyorsa ben de o kadar giderim artık bitti
Hayatımın özeti bu zaten... 😊 Buruk hissettiriyor ama kader... 😊
Nasıl yani☺️
Hanımefendiler bana hep soğuk ve mesafeliler de onu kastetmiştim... 😊
Sevmiyor.
Hayatında başkası da olabilir yani etkileşim azalırsa ilk düşündüğüm şey budur
Bu kişi ilgilendiğim kişi felansa soğurum önüme bakarım
İlgisini çeken başka birinin olduğunu anlatır..
Başka işler çeviriyor demektir
Çok da tın hiç de umrumda olmaz
Belli ki başka biri var, hiç uğraşamam.
Mesafe gerektiğini
Hayat arkadaşımsa Artık sadece komşu oğlu olur
Ya benden soğumuş ya da heycanı bitmiş derim
Olumsuz beklentiye girme der kötü hissederim
Mutlu olurum
Niye😂
Ne kadar fazla sorunlu insan benden giderse ben de o kadar hafiflerim ,,, elleme gitsinler yeter ki , yalnız kalmaya ihtiyacım var ;))
Nerelisin sen
Umurumda olmaz suriyeli agalarla nargileye giderim
Ayrılığın işaretidir uzak durmak lazım 😂
Bi şeyler gizliyor
Umrumda bile olmaz
bir şey hissetmem
Kotu
Ne açıdan?
Istenmemek
Skımde olmaz
Hicbirsey