İnternet & Teknoloji konusunda 658 cevap paylaştı.
O kadarından bir şey olmaz, iç donanımsal bi sorun olmasın da.
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Telefon güzel. Ekran filan beğendim. Ama o nokta ile çıktı kutudan. Pil ömrünü garantiyi sorguladım sorun yok. Şimdi iade etsem para geri gelipte yenisini alana kadar fiyat artıcak belki. Belkide gelen üründe donanımsal problem olucak. Yine bir iade ile uğraşıcam. Ama o noktada canımı sıkıyor. Bilemedim
Islak mendille temizle bir şey olmaz, ben iPhone 11 sıfır aldığım da ekranın sağ alt köşesinde ekran kapandı mı siyahımsı bir yuvarlak oluyordu köşede gerçi şimdi sattım da dua et yani 😂
Garanti muhabbetleri uzun sürüyor uğraşmak istemedim 7400 e almıştım 9 bine sattım uğraşmadım, şahsen iPhone 11 iyi ama ekran kalitesini beğenmedim ben ve o ekran problemi de tabi canımı sıktı.
Ben de öyle Başak burcuyum bi de ama ikinci el piyasasına geçtim bu dönem de 😂 biriktirebildiğimi altına atıyorum borç az bir şey kaldı tamamen sıfırladı mı öyle yani 6 plus destek biterse kullanılmaz hale falan gelirse antika niyetine saklarım veya satarım ucuza gider iPhone XS Max alırım 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O kadarından bir şey olmaz, iç donanımsal bi sorun olmasın da.
Telefon güzel. Ekran filan beğendim. Ama o nokta ile çıktı kutudan. Pil ömrünü garantiyi sorguladım sorun yok. Şimdi iade etsem para geri gelipte yenisini alana kadar fiyat artıcak belki. Belkide gelen üründe donanımsal problem olucak. Yine bir iade ile uğraşıcam. Ama o noktada canımı sıkıyor. Bilemedim
Islak mendille temizle bir şey olmaz, ben iPhone 11 sıfır aldığım da ekranın sağ alt köşesinde ekran kapandı mı siyahımsı bir yuvarlak oluyordu köşede gerçi şimdi sattım da dua et yani 😂
Nie iade etmemiştiniz
Ve nie sattınız. Güzel değil miydi sorunu neydi
Garanti muhabbetleri uzun sürüyor uğraşmak istemedim 7400 e almıştım 9 bine sattım uğraşmadım, şahsen iPhone 11 iyi ama ekran kalitesini beğenmedim ben ve o ekran problemi de tabi canımı sıktı.
Anladım ben 14 e aldım 😂 15 e satamam diye düşünüyorum. Satarkende o çizgi bahane edilebilir figat düşümü için 😂
Senin yerinde olsam satmam, gayet ömürlük telefon, he ben şu an iPhone 6 Plus kullanıyorum işimi görüyor mu görüyor kaç yıllık olmasına rağmen 😂
Benm telefonum 7 yıllık tek çizik yoktur üzerinde. Satmayı bende düşünmüyorum. Ama fazla garanticiyim her olasılığı düşünmem lazım 😂
İphone u hala kullanmaya başlamadım o çizik yüzünden iade mi etsem kullansam mı bekletiyorum da 😂
Ben de öyle Başak burcuyum bi de ama ikinci el piyasasına geçtim bu dönem de 😂 biriktirebildiğimi altına atıyorum borç az bir şey kaldı tamamen sıfırladı mı öyle yani 6 plus destek biterse kullanılmaz hale falan gelirse antika niyetine saklarım veya satarım ucuza gider iPhone XS Max alırım 😂😂
Kullan o problem değil.
😂
Başak burcu musun?
Yok ben oğlak
Hımm takıntısın senee ben gibi
Nerde görünmüyor fotoda
3. Ses deliğinin üzrrinde ufak bi nokta var o
Takılma böyle şeye. Cihaza sorun oluşturmuyor. Üretimde olur öyle hatalar.
Aynen kullanımlık bişi yok. Sadece sinir bozuyor
Sen de benim gibi detaycısın sanırım. Zamanla alışacaksın. Hem de kılıfın altında kalacak
Evet kılıftan belli olmuyor bile. Kırılmaz cam daha gelmedi diye kutudan çıkarmadım düşünün nasıl bi detaycıyım😂
Hahaha 😃 onu iyi yapıyorsun iPhone'larda hazır plastik koruyucu bile olmuyor. Ekran çizilmesin
ikinci el mi
ya biraz açıklayıcı olsana
iphone 11 mi
Neden ki?
ne aldıgonı bilenedik
Ben göremedim ama
2. El mi?